Stel uw vraag  

Fijnmazige distributie

Van Wanrooy Transport

Bezoek website

Fijnmazige distributie door de Benelux

Fijnmazige distributie

Van Wanrooy Transport en Logistiek

Van Wanrooy is een ware specialist als het gaat om fijnmazige distributie, transport oplossingen, opslag, overslag, logistiek, inklaring en container handeling. 

Vanuit Oosterhout (NB) biedt van Wanrooy een scala aan kwaliteitsproducten waarbij betrokkenheid, service en kwaliteit altijd voorop staan.

De organisatie is relatief klein en daardoor zeer flexibel. Elke vraag, ieder probleem wordt door van Wanrooy direct en vakkundig opgelost.

Fijnmazige distributie

Van Wanrooy Transport & Logistiek heeft zich de laatste 10 jaar toegelegd op het leveren van hoogwaardige diensten en services binnen de Benelux door to door.

Onze expertise omvat o.a het leveren van consumentengoederen zoals elektronica, witgoed, computers, verlichting maar ook zaken als tuinmeubels en tuinaccessoires.

Wij leveren nagenoeg dagelijks bij ketens als Mediamarkt, Makro, Intratuin, Karwei, Gamma en Hornbach. De wensen van uw klanten zijn bij ons bekend!

Service en kwaliteit

Van Wanrooy Transport en Logistiek is een middelgrote onderneming waar kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit altijd voorop staan. De korte communicatie lijnen, de platte organisatie en de directe contacten met onze medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen altijd gehoord en uitgevoerd worden. Wij geloven namelijk in service en dienstverlening met een gezicht, waarbij u als klant altijd centraal staat.

Betrokkenheid is bij ons standaard,
service en kwaliteit altijd inclusief.

Van Wanrooy in het kort

 • Belevering door heel de Benelux
 • Van doos tot full truck load
 • Van industrie terrein tot stadscentrum,
 • Voor elke vraag het juiste materieel, voorzien van laadkleppen en moderne communicatie middelen, waaronder track & trace.:
  • Bestelwagens voor lastig te bereiken plaatsen;
  • Tautliners voor zijkant belading of lossing;
  • Kasten trailers;
  • Motorwagens;
  • en combinaties. 

Ook het milieu staat bij ons hoog op de agenda, moderne zuinige motoren, training en een efficiënte route indeling zorgen voor een zo minimaal mogelijke belasting.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0162 - 45 44 37

Adres Koopvaardijweg 3a
Postcode 4906 CV
Plaats Oosterhout
Telefoon 0162 - 45 44 37
E-mail christel@wanrooy.com