Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

Van Wanrooy

Bezoek website

Warehouse en logistiek - Oosterhout

Warehouse & distributie

Van Wanrooy Transport en Logistiek

Van Wanrooy is een ware specialist als het gaat om fijnmazige distributie, transport oplossingen, opslag, overslag, logistiek, inklaring en container handeling.

Vanuit Oosterhout (NB) biedt van Wanrooy een scala aan kwaliteitsproducten waarbij betrokkenheid, service en kwaliteit altijd voorop staan.

De organisatie is relatief klein en daardoor zeer flexibel. Elke vraag, ieder probleem wordt door van Wanrooy direct en vakkundig opgelost.

Warehouse activiteiten

De laatste jaren heeft van Wanrooy Transport en Logistiek zich verder toegelegd op het leveren van hoogwaardige diensten en services op gebied van warehousing en logistiek.

Wij zijn dan ook een echte specialist waarbij wij veel kennis hebben in het opslaan en handelen van hoogwaardige producten zoals consumenten elektronica, computers en toebehoren, witgoed etc.

Onze warehouses zijn voorzien van de modernste voorzieningen als het gaat om veiligheid, bewaking, opslagmethodieken en ondersteunende warehouse management systemen. Of uw goederen in stellingen, op de vloer of buiten opgeslagen moeten worden, wij hebben de mogelijkheid waarbij kwaliteit, service en flexibiliteit wederom gegarandeerd zijn.

Logistieke activiteiten

Uw specifieke logistieke wensen, welke dat ook zijn, worden door van Wanrooy efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd. Het picken van uw orders en verzendklaar maken daarvan is een belangrijke basis kwaliteit. Hierbij hebben wij veel ervaring in het picken van veel verschillende producten tot aan volle pallets. Uw zekerheid is dat uw zendingen altijd op tijd klaar staan voor transport. Ook verpakken, ompakken, consolideren, assemblage, etikettering behoren tot de mogelijkheden.

Binnen onze warehouses hebben wij dan ook de mogelijkheden, apparatuur en know-how om al uw wensen en vragen perfect in te vullen.

Service en kwaliteit

Van Wanrooy Transport en Logistiek is een middelgrote onderneming waar kwaliteit , snelheid, service en flexibiliteit altijd voorop staan. De korte communicatie lijnen, de platte organisatie en de directe contacten met onze medewerkers zorgen ervoor dat uw wensen altijd gehoord en uitgevoerd worden. Wij geloven namelijk in service en dienstverlening met een gezicht, waarbij u als klant altijd centraal staat.

Betrokkenheid is bij ons standaard,
service en kwaliteit altijd inclusief.

Container handeling en transport

Een groot voordeel in kosten en efficiency die wij bieden, is de mogelijkheid het traject van containers via het water naar Oosterhout te laten verlopen. Hierbij werken wij exclusief samen met de Oosterhout Container Terminal. Daarbij bieden wij alle mogelijkheden om de containers zo efficiënt mogelijk in te klaren, veder te handelen en in opslag te nemen.

Van Wanrooy in het kort

  • Moderne opslag faciliteiten van ruim 40.000m2
  • Scanning van al uw producten
  • Warehouses beveiligd conform de hoogste eisen
  • Barge terminal Oosterhout 
  • Faciliteiten om containers te controleren op aanwezige gassen

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent warehousing en logistiek? Neem direct contact met ons op:

Adres Koopvaardijweg 3a
Postcode 4906 CV
Plaats Oosterhout (NB)
Telefoon 0162 - 45 44 37
Fax 0162 - 42 95 42
E-mail christel@wanrooy.com