Stel uw vraag  

Logistieke software

WICS Logistics

Bezoek website

WICS Logistics

Innovatieve logistieke software

Succesvol sinds 1990

Sinds 1990 ontwikkelt en implementeert WICS Logistics innovatieve logistieke software en past haar oplossingen succesvol toe. WICS Logistics is bekend in de markt als leverancier van het Warehouse Management Systeem (WMS) WICS Enterprise en de nieuwste WELPP magazijnsoftware.

We delen onze kennis en ervaring

WICS Enterprise wordt al jaren gezien als dé standaard in de e-commerce logistiek. Maar ook in andere branches heeft het product zich bewezen, naast het brengen van de logistieke kennis. Door de jarenlange ervaring in alle denkbare omgevingen hebben de medewerkers van WICS Logistics namelijk veel kennis opgedaan, waarmee zij uw onderneming graag naar een hoger logistiek niveau brengen.

Een gebruiksvriendelijk WMS

Het Warehouse Management Systeem WICS Enterprise is een geavanceerd, gestandaardiseerd en gebruiksvriendelijk WMS dat geschikt is voor beperkte tot omvangrijke logistieke oplossingen. Tevens zijn uitgebreide maatwerkoplossingen mogelijk. Met de geïntegreerde Multichannel software kan de voorraad uitgebreid worden met voorraad van deelnemende bronnen, zoals winkels, fabrikanten of leveranciers. We noemen dit “voorraad in de cloud”.

Webshoplogistiek

Voor snelgroeiende webshops en kleine e-Fulfilment partijen wordt de WELPP magazijnsoftware aangeboden, een 100% standaard WMS gericht op e-Commerce. Dit intuïtieve WMS is een uitstekend voorraadsysteem om te starten met het optimaliseren van webshoplogistiek.

Waarom WICS Logistics?

Wilt u meer grip op uw activiteiten in het magazijn en de servicegraad richting uw klanten verhogen? Zoekt u een systeem voor uw logistieke operatie, maar ook de extra kennis en ervaring om uw logistiek naar een hoger plan te tillen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met de experts van WICS:

Adres Havenstraat 32
Postcode 4251 BC
Plaats Werkendam
Telefoon +31 (0)183-507020
E-mail info@wics.nl