Stel uw vraag  

Transport Frankrijk - Elzas

A. de Wit Transport BV

Bezoek website

Transport Nederland - Frankrijk (Elzas)

A. de Wit Transport BV

Van bloementransport tot geconditioneerd vervoer van andere producten

Transportbedrijf A. de Wit Transport B.V. is gevestigd in De Lier, in de directe omgeving van Bloemenveiling Flora Holland te Westland. Onze specialisatie is groupage vervoer van bloemen en planten van en naar de Elzas in Frankrijk. Met name naar Strasbourg, Colmar, Nancy, Mulhouse, Belfort en de directe omgeving.

Wanneer u ander (gekoeld) transport heeft kunt u dit uiteraard bij ons aanvragen, want ook hier zijn volop mogelijkheden in.

Wij bieden onze klanten graag service op maat aan, daardoor zijn de kosten van het transport afhankelijk van de omvang en de bestemming. Wel hebben we alle mogelijkheden om uw transport zowel ’s nachts als overdag te leveren.

A. de Wit Transport B.V. sinds 1973

In 1973 is de heer A.L.P. de Wit gestart met ondernemen met name import en export van bloemen en planten naar Duitsland. In 2003 heeft hij A. de Wit Transport BV opgericht, waarin hij zich is gaan specialiseren in het groupage vervoer van en naar de Elzas - FR. In 2014 is het een echt familiebedrijf geworden met de heer de Wit nog aan het roer, ondersteund door zijn drie dochters!

Onze trots, het wagenpark!

Onze chauffeurs zijn allemaal goed opgeleide medewerkers die vooral thuis zijn in het groupage vervoer. Wij streven er naar om alle chauffeurs een eigen auto te laten rijden, aangezien er hierdoor zorgvuldig met uw en onze spullen wordt omgegaan. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en hierdoor een nauw contact is met de planner en chauffeur.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u ons bellen op 0174 - 51 49 08.

Bezoek website...

Waarom A. de Wit Transport BV?

  • Groupage vervoer van bloemen en planten van en naar de Elzas - FR (en omgeving)
  • Levering overdag en ’s nachts mogelijk
  • Geconditioneerd vervoer
  • Flexibel en servicegericht
  • (Gekoeld) transport overige goederen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0174 - 51 49 08!

Adres Hoogweg 5
Postcode 2678 KR
Plaats De Lier
Telefoon +31 (0)174 - 51 49 08
E-mail nathalie@alpdewit.nl

Bezoek website...