Stel uw vraag  

30.000 m2 warehousing

ALC warehousing BV

Bezoek website

ALC warehousing BV

30.000 m2 warehousing

Gestandaardiseerd maatwerk

De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks afhankelijk van de logistiek die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer, in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende succesfactor. Daarmee zijn grote investeringen gemoeid op gebieden als magazijnruimte, automatisering, personeel en materieel. Meestal komt daar nog eens een aanzienlijke post bij van ‘verborgen’ kosten. Met ALC warehousing kunt u daarin verandering brengen. ALC warehousing kan het gehele scala aan logistieke zorgen van u overnemen. Voor een logistieke kwaliteitsverhoging tegen transparante en beheersbare kosten.

Maatwerk van hoog niveau

ALC warehousing biedt u een gebundelde expertise voor een logistieke kwaliteitsoplossing op het gebied van transport, opslag, goederenhandling, distributie, voorraadbeheer en informatievoorziening. Dankzij de unieke handelsoorsprong van het bedrijf vindt u in ALC warehousing een partner die daadwerkelijk meedenkt vanuit uw logistieke praktijk. Specialisten met landenspecifieke en branchegerichte kennis staan ter beschikking om samen met u een pakket aan diensten samen te stellen dat naadloos aansluit bij uw behoefte. Het resultaat is optimale kostenefficiency.

Beveiligde opslagruimte in Alphen a/d Rijn

In het hart van de Randstad (Alphen aan den Rijn) heeft ALC warehousing een zeer grote, eigen opslagcapaciteit van 30.000 m2 met een volledig gecertificeerde sprinklerinstallatie en geavanceerde inbraakbeveiligingssystemen, hetgeen verzekeringspremies reduceert.

Leverbetrouwbaarheid

ALC warehousing betekent voor u en uw klant: optimale zekerheid. Zij beschikt over een netwerk van streng geselecteerde transporteurs. Voorts biedt ALC warehousing compleet verzorgde goederenhandling volgens uw specifieke wensen. Inclusief de bewerking en assemblage van verpakkingseenheden of productverpakkingen.

Kwaliteit verzekerd!

  • ISO 9001 - 2000 gecertificeerd
  • Werkwijze volgens
  • HACCP procedures
  • Ongedierte bestrijdingsplan
  • Cycle counting
  • Tracking en Tracing
  • Dagelijkse systeem backup
  • Vaste medewerkers

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0172 - 23 61 40!

Adres Ondernemingsweg 68 
Postcode 2404 HN
Plaats Alphen aan den Rijn
Telefoon +31 (0)172 - 23 61 40
E-mail info@alc-warehousing.nl