Stel uw vraag  

Transport Zweden

Allround Transport BV

Bezoek website

Transport van en naar Zweden

Transport Zweden

Transportbedrijf Allround Transport BV

Internationaal transportbedrijf Allround Transport is sinds 1992 gespecialiseerd in het transport van en naar Zweden met dagelijks vertrek. Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen van uw transport en logistiek van goederen naar alle regio´s in Zweden met vertrek vanuit Nederland of elders in Europa. Daarbij denken wij met de klant mee en bieden, waar mogelijk, verschillende vervoersmodaliteiten aan.

Veilig en snel transport van en naar Zweden

Onze enthousiaste vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers staan voor u klaar voor het vervoeren van pakketten, groupage zendingen, pallets, complete ladingen, containers, exceptionele zendingen en ADR zendingen. Met onze moderne vloot van onder andere huiftrailers, tautliners, coiltrailers, kasttrailers, koelwagens en thermowagens bent u verzekerd van snel en veilig transport van en naar Zweden. Daarnaast verzorgen wij ook speciaal transport van buitenmaatse ladingen.

Allround Transport...
Everything is possible

Import- en exportzendingen

Zowel uw import- als exportzendingen gaan altijd begeleid mee en met de combinatie van snelle transittijden, flexibele planning, goede communicatie en scherpe tarieven kunnen wij een allround service bieden aan onze klanten. Wij beschikken over verschillende loodsen in Zweden waardoor wij ook zorg kunnen dragen voor fijnmazige distributie.

Vragen over transport van en naar Zweden?

De ervaren medewerkers van Allround Transport BV staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen of een passende offerte te maken voor uw transport van en naar Zweden. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 - 295 63 33 of vul het formulier in.

Specialist in staal / coiltransport Scandinavië

Allround Transport heeft zich, naast het vervoer met normale trailers, gespecialiseerd in staal / coiltransport van en naar heel Scandinavië. De coiltrailers worden dagelijks ingezet en zijn voorzien van een speciale rollengoot, bevestigingsmateriaal en gps. Zo transporteren wij uw ronde, zware lading snel en veilig naar Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland.

Transport van en naar Zweden in het kort

  • Dagelijks vertrek van en naar Zweden
  • Duidelijke en transparante afspraken
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle uitlevering
  • Betrouwbare aflevertijden
  • Flexibel maatwerk mogelijk
  • Vast contactpersoon als aanspreekpunt

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Kaasmakerstraat 10
Postcode 3194 DJ
Plaats Hoogvliet - Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 - 295 63 33
E-mail info@allround-transport.nl