Stel uw vraag  

Container transport

APL Netherlands

Bezoek website

Container Transport

Container transport

APL Containervervoer overzee

Zowel uw klant als de uiteindelijke consument van vandaag de dag stellen veel eisen aan de producten en diensten die zij genieten. Dit heeft zijn weerslag op de gehele transport keten. APL denkt graag met u mee over deze eisen aangaande zowel de import en export mogelijkheden van containers. Hiertoe biedt APL een grote verscheidenheid van wekelijkse diensten naar zowel Amerika en het Verre & Midden Oosten. Tijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hierbij de kernwaarden die wij al onze medewerkers meegeven als het gaat om de verscheping van uw lading.

Container verschepen naar Azie en Noord-Amerika

Met meer dan 160 jaar geschiedenis heeft APL een sterk netwerk voor u ontwikkeld aan verschepingsmogelijkheden naar zowel Noord-Amerika als Azie. Vanuit ons kantoor nabij Rotterdam staan onze mensen klaar om u te helpen op onze directe afvaarten naar de Oost-kust en Golf Regio van Amerika. Daarnaast bieden wij een uitstekende dienst direct naar de West-Kust. Transit tijd staat bij deze diensten centraal zodat uw producten zo snel mogelijk op locatie zijn.

Aansluitend op ons wijde netwerk van Feeder diensten in Azie heeft APL een groot aantal diensten vanuit zowel Noord-Europa als de Middelandse zee regio. Met een focus op betrouwbaarheid en tijdigheid zijn de verschillende diensten toegespitst op het leveren van een snelle transit van en naar de verschillende regio’s in Azie. Dit geldt voor zowel import als export. Onze verschillende diensten bieden snelle transit voor de export vanuit Europa naar Azie en Amerika, een totaal plaatje waarmee er altijd een dienst is die aansluit bij uw wens.

Import & Export van Containers
Rotterdam als Poort naar Europa

Via Rotterdam kan APL voor u de rest van Europa of de rest van de wereld ontsluiten. Voor zowel de import als export van containers biedt APL een uitgebreid aanbod van connecties. Via Feeder diensten brengen we uw goederen naar de UK, Scandinavie of Rusland en het Baltische gebied. Via Barge, Truck en Trein bieden we een competitieve en snelle doorvoer naar het achterland van Nederland, Belgie, het roergebied en grote delen van centraal Europa. Met de participatie van APL in een Terminal op de tweede maasvlakte zullen we nog beter voor u kunnen inspelen op de aansluiting van deze modaliteiten. Wat uw wens ook is; bij APL is uw lading in goede handen.

APL Netherlands in het kort

 • Import van containers
  Rotterdam als eersteLoshaven voor diensten uit Amerika en Azie

  - Snelle intermodale connecties voor verdere doorvoer door geheel Europa
  - Feeder connecties naar de UK, Scandinavie en Rusland
  - Klantvriendelijk team met vele jaren ervaring
  - Online Track & Trace mogelijkheden voor uw lading

 • Export van containers
  Keur aan diensten met Rotterdam als laatste Laadhaven

  - Directe diensten op Azie, Midden-Oosten, Amerika
  - Snelle, concurerende noteringen
  - Online BL mogelijkheden en rapportages
  - Vriendelijke en kundige klanten service

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via 010 - 506 34 00!

Adres Achterdijk 51-55
Postcode 3161 EB
Plaats Rhoon
Telefoon +31 (0)10 - 506 34 00
E-mail blxexport@apl.com