Stel uw vraag  

Transport Scandinavië

A.T.O. Logistics BV

Bezoek website

Expeditie & Transport op Scandinavië

Transport Scandinavië

Internationaal expeditiebedrijf

A.T.O. Logistics BV is sinds 1993 hèt adres voor expeditie en transport van en naar Scandinavië. Wij zijn een internationaal expeditiebedrijf, gespecialiseerd in coiltransport naar Zweden. Met dagelijkse vertrekken kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Dagelijks transport naar Zweden

Dagelijks hebben wij vertrekken naar Zweden. Uw import- of exportzendingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Al onze transporten worden begeleid uitgevoerd. Mocht u een prijsopgave willen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend offerte.

Coiltrailer met veiligheidszeil & GPS-systeem

Ons wagenpark bestaat uit 45 tautliner coiltrailers. Alle coiltrailers zijn uitgerust met veiligheidszeilen en een gps-systeem. Te allen tijden kunnen wij de trailers lokaliseren. De klant kan desgewenst door middel van een eigen, unieke inlogcode zijn eigen lading volgen.

De standaarduitrusting bestaat uit een laadvloer voorzien van een coilgoot, extra zijrongen en een minimale insteekhoogte van 2,65 meter. Met een binnenlengte van 13,62 meter kunnen wij 34 europallets laden.

Vragen over expeditie en transport van en naar Scandinavië?

Het professionele team van A.T.O. Logistics BV staat voor u klaar om voor u een passende offerte te maken voor uw transport en expeditie naar Scandinavië. Neem dan contact met ons op via 010 - 2908 333 of vul het formulier in.

A.T.O. Logistics BV in het kort

  • Expeditie en transport van en naar Scandinavië
  • Specialist in coiltransport naar Zweden
  • Dagelijks transport naar Zweden
  • Coiltrailers met veiligheidszeilen en een gps-systeem

Vragen over expeditie en transport van en naar Scandinavië? Neem direct contact met ons op.

Adres Tinstraat 43
Postcode 2984 AN
Plaats Ridderkerk
Telefoon 010 - 2908 333
E-mail email@atologistics.nl