Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

BBL Black Box Logistics B.V.

Bezoek website

Warehouse Almere

Warehouse & distributie

BBL Black Box Logistics B.V. - The smart way

Black Box Logistics BV is een innovatieve, Full-Service Logistieke Dienstverlener met een ultra modern magazijn in Almere, centraal gelegen in de omgeving van Amsterdam aan de A6. Deze zeer goed beveiligde locatie, met een capaciteit van meer dan 115.000 locaties bestaande uit pallet en kleinvak locaties, is voorzien van alle essentiële apparatuur die nodig is om zeer complexe logistieke diensten uit te voeren. Het succes van BBL als een innovatieve en flexibele logistieke dienstverlener is gebaseerd op de relatie en samenwerking met haar klanten. Met Black Box Logistics kan uw bedrijf zorgeloos verder groeien!

Europa

Black Box Logistics verzorgt het transport van al uw leveringen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa of zelfs wereldwijd. Momenteel levert BBL goederen aan ruim 5.500 retailers en vele consumenten in Europa en de rest van de wereld.

Fulfilment

Picken, verpakken en verzenden van Business-to-Business orders, klantcontacten, klantenservice en rendement management zijn tijdrovende en kostbare zaken. Een groot aantal fabrikanten, retailers en andere organisaties vertrouwen inmiddels op de jarenlange expertise van BBL.

Value Added Services

Black Box Logisticsbiedt een groot scala aan logistieke diensten van hoge kwaliteit en toegevoegde waarde zoals assemblage, montage, reparatie, revisie of tijdelijke opslag van producten.

E-Commerce Fulfilment

Black Box Logistics is gespecialiseerd in e-commerce fulfilment voor middelgrote tot grote webshops. Het uitbesteden van uw logistieke activiteiten komt aan op vertrouwen als het gaat om e-fulfilment. Teamwork is cruciaal om succes te garanderen. BBL doet er alles aan om uw logistiek efficiënt en betrouwbaar voor u uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw marketing en sales activiteiten. 

Black Box Logistics B.V. in het kort

  • Strategische ligging
  • Uw eigen customer service contactpersoon
  • Transport in heel Europa & Wereldwijd
  • B2B fulfilment
  • B2C e-commerce fulfilment
  • Reverse logistics
  • Assemblage en reparatie
  • Geavanceerd WMS systeem en koppelingen
  • KPI en Dashboard rapportages
  • Preferrerd partner SEOShop

Benieuwd hoe we uw warehousing gaan verzorgen? 
Neem direct contact met ons op:

Adres Veluwezoom 32
Postcode 1327 AH
Plaats Almere
Telefoon +31 (0)36 - 539 38 90
E-mail info@bbl-logistics.com