Stel uw vraag  

Intrastat aangiftes

Beijer Transport & Logistics

Bezoek website

Beijer Transport & Logistics

Intrastat aangiftes

Douaneformaliteiten en Intrastat-aangiftes

Beijer Transport & Logistics is een onafhankelijke, internationale expediteur, gevestigd in Oldenzaal. Wij lossen uw logistieke problemen op. We bestaan sinds 1945 en waarborgen continuïteit wat resulteert tot een stabiele dienstverlening en klantrelatie.

Al sinds de oprichting in 1945 houdt Beijer Transport & Logistics zich bezig met douaneformaliteiten. Behalve ervaren zijn we ook bij de tijd. Wij hebben als een van de eerste bedrijven in Nederland de AEO certificering ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ verkregen. Beijer kan voor u alle  douaneformaliteiten verzorgen. Onze vakkennis is op een hoog niveau. We werken met een geïntegreerd stelsel van vergunningen voor in-, uit- of doorvoer en opslag. Natuurlijk verzorgen we ook uw periodieke Intrastat-aangiftes.

AEO certificering
'Douanevereenvoudiging & Veiligheid'

AEO staat voor Authorised Economic Operator. Om in aanmerking te komen voor de certificering, moeten bedrijven aan kunnen tonen dat ze betrouwbaar, veilig en solide zijn. Een bedrijf kan zich betrouwbaar noemen als alle bedrijfsprocessen in orde zijn (ook administratief). Solide is een bedrijf als het financieel al lange tijd gezond draait. Veiligheid vertaalt zich in het feit dat een bedrijf mensen met slechte bedoelingen buiten het bedrijf weet te houden. Bovendien zijn economische delicten in het verleden uit den boze.

In ons land van doorvoer en handel, is een vlotte en betrouwbare afhandeling van de douaneformaliteiten van levensbelang. Door veilige ladingstromen sneller af te handelen, kan de douane zich concentreren op vracht met een hoger risicoprofiel. Beijer behoorde in april 2008 tot de eerste negentien bedrijven die het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging & Veiligheid kreeg uitgereikt.

ISO Gecertificeerd / BVQI

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

FENEX

FENEX (de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek) behartigt de belangen van Nederlandse expediteurs (organisatoren van goederentransporten) en andere logistieke dienstverleners. Ook adviseert FENEX haar leden op juridisch- en douanegebied, ontwikkelt ze standaarddocumenten voor de branche en verzorgt opleidingen op het gebied van expeditie, logistiek en douanewetgeving.

Meer informatie?

Graag nodigen wij u uit om van bovenstaande diensten gebruik te maken. Bel direct 0541 - 58 25 00 en wij zullen u dan per ommegaand voorzien van onze passende mogelijkheden en tarieven.

Beijer Transport & Logistics in het kort

  • Douaneformaliteiten & Intrastat aangiftes
  • Zeevracht & Short sea
  • Vervoer door heel Europa
  • Opslag en voorraadbeheer
  • AEO certificering ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’
  • ISO 9001:2008 gecertificeerd
  • FENEX

Benieuwd hoe we uw douaneformaliteiten gaan verzorgen?
Neem direct contact met ons op:

Adres Kampenstraat 21
Postcode 7575 ER
Plaats Oldenzaal
Telefoon 0541 - 58 25 00
E-mail info@beijer-logistics.nl