Stel uw vraag  

Berging van voertuigen

Logicx Mobiliteit BV

Bezoek website

Bergingsbedrijf met landelijk netwerk

Berging van voertuigen

Berging van voertuigen

Logicx heeft zich ontwikkeld tot een integrale mobiliteitshulpverlener, die het gehele dienstenspectrum in eigen beheer aanbiedt. Onze Logicx vestigingen hebben ruime ervaring met het takelen, slepen en bergen van personenauto's, vrachtauto's en andere voertuigen. Daarbij hebben wij een omvangrijk en hoogwaardig wagenpark tot onze beschikking.

Lichte berging

Om de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren, de efficiency te verhogen en in te spelen op de veranderende klantbehoeften, is Logicx in 2004 overgegaan tot de overname van bergingsbedrijven. Door het samenvoegen vooraanstaande spelers in de markt is een landelijk dekkend netwerk van eigen Logicx vestigingen ontstaan.

Zware berging

Logicx wordt als gecertificeerde zware berger ingezet door het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) voor incidenten met vrachtauto's op het rijkswegennet. Zware Berging en repatriëring van vrachtwagens, touringcars, stads- en streekbussen en getrokken materieel behoort tot onze specialisatie. Het wagenpark dat hiervoor ingezet wordt, bestaat uit lichte en zware bergingsvoertuigen, diepladers, telekranen en materiaalwagens. Tevens hebben wij diverse wagens op maat voor het voorbereiden van bergingsklussen of het verlenen van pechhulp langs het wegennet. Niet alleen onze voertuigen, maar ook onze medewerkers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar om u weer op weg te helpen!

Luchtkussen berging

In de afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in zware berging. Er zijn diverse nieuwe zware bergingsvoertuigen aangeschaft. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in versnelde luchtkussen berging. Met deze methode kunnen wij veel sneller gekantelde vrachtwagens mobiliseren. Door de luchtkussens die onder het voertuig opgepompt worden, hoeft de lading in de aanhanger van het voertuig niet eerst leeggehaald te worden. Zowel de trekker als de aanhanger worden door middel van de luchtkussens op een beheerste wijze rechtop gezet.

Voor wie werken wij?

Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan onze Logicx collega's voor u klaar. Enkele bedrijven die hier al gebruik van maken zijn alarmcentrales, auto dealers, auto importeurs, busmaatschappijen, fleetowners, financiële dienstverleners, gerechtsdeurwaarders, leasemaatschappijen, overheden, transport bedrijven en verzekeringsbedrijven.

Logicx Mobiliteit BV in het kort

  • Vervangend vervoer, berging en transport bij pech- en ongevallen
  • Opererend in zowel binnen- als buitenland
  • Landelijk netwerk
  • Lichte tot zware berging
  • 24-Uurs bereikbaarheid
  • Uitgebreid wagenpark
  • Jarenlange ervaring

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Boogschutterstraat 40
Postcode 7324 BA
Plaats Apeldoorn
Telefoon 055 - 369 4000
E-mail info@logicx.nl