Stel uw vraag  

Magazijninrichting

BITO Systems nv

Bezoek website

BITO Systems - Magazijninrichting

Magazijninrichting

One Stop Shop

Magazijnstellingen, bakken en toebehoren - alles voor uw magazijn bij één leverancier. Al meer dan 50 jaar produceert, levert en adviseert BITO in complete magazijninrichtingen. Door continu te investeren in innovatieve technologieën, is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide, internationale groep met meer dan 700 werknemers en vestigingen in 20 landen.

De hoge mate aan automatisering tijdens de productie maakt dat ieder product aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoet. De flexibiliteit in het productieproces zorgt ervoor dat we ook maatwerk kunnen aanbieden!

Van ontwerp tot realisatie

Welke opslagtechniek gebruikt wordt, bepaalt in grote mate het succes van uw onderneming. Deze technieken bepalen, is net de kerncompetentie van BITO. Een betrouwbaar magazijnconcept, dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, staat hierbij centraal.

Hierbij moet u niet altijd kiezen voor een volledig nieuw concept. Vaak leiden ook kleine, maar doordachte, aanpassingen ook tot een vergaande optimalisatie van uw bedrijfsproductiviteit.

BITO levert niet enkel opslagsystemen, maar is ook uw professionele partner wanneer het gaat om de planning, productie, montage en keuring van deze systemen of automatisch bediende installaties. BITO neemt de volledige projectcoördinatie op zich, van lay-out tot ingebruikname. Uw voordeel: één gesprekspartner.

Enkele referenties

Delfood - Didier Rolin, Logistiek Manager:

“Het geïnstalleerde materiaal van BITO is degelijk, massief en bestand tegen de temperatuur in het magazijn, dat op sommige plaatsen slechts 2°C bedraagt. Het BITO-materiaal is kwaliteit, de montage en ingebruikname verlopen vlot en het bedrijf denkt mee voor de best passende oplossing.”

Oskomera - Ralph Dominicus, Manager Engineering:

“BITO toonde meedenkend vermogen, schakelde mee op logistieke vraagstukken en droeg zelf ideeën aan om het magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten.”

L’Oréal - Jean-Marc Legrand, Logistiek Manager:

“De kwaliteit van de producten van BITO heeft zich meer dan bewezen. Zo was er nog geen enkele technische tussenkomst nodig sinds de opstart in 2002. Door de BITO doorrolstellingen kenden we een productiviteitsstijging van 10%.”

Steylaerts- Peter Steylaerts, Directeur:

“Onze opslagcapaciteit verdriedubbelde zonder de aankoop of bouw van een nieuw magazijn. We benutten de capaciteit van ons magazijn nu optimaal.”

Vind uw ideale opslagsysteem via onze online selectiefilter!

Meer weten over het BITO-assortiment of onze service?
Bel ons voor vrijblijvend advies bij u op locatie:

Adres Niasstraat 1
Postcode 3531 WR
Plaats Utrecht
Telefoon +31 (0)30 - 711 30 90
E-mail info@bitosystems.com