Stel uw vraag  

Palletstellingen

Blok-Interrek

Bezoek website

Palletstellingen

Nieuwe en gebruikte palletstellingen

Over Blok-Interrek

Blok-Interrek is graag bekend als uw inrichter voor kantoor en magazijn. Dit dekt dan ook voor een groot deel de lading waar het in ons 3.500m² grote bedrijfspand aan de snelweg A20 in Rotterdam om draait. Zo’n 50% van onze omzet is gebaseerd op het inrichten van magazijnen. Hiervoor werken wij met producten van gerenommeerde West-Europese fabrikanten en hebben wij een afdeling met gebruikte materialen. Naast alle verschillende uitvoeringen aan magazijnstellingen leveren wij ook een uitgebreid programma aan magazijnbakken, werkplaatsinrichtingen en intern-transport middelen.

Effectieve magazijninrichting

Een effectieve magazijninrichting levert over het algemeen veel ruimte op. Met de magazijnstellingen, zoals legbordstellingen, grootvakstellingen of palletstellingen, maar ook pushbackstellingen, inrijstellingen, draagarmstellingen, entresolvloeren, magazijnbakken en vakkenkasten van Blok-Interrek creëert u een overzichtelijk en ordelijk magazijn.

De juiste palletstellingen

U zoekt een palletstelling voor uw magazijn of werkplaats? Blok-Interrek levert de hoogwaardige Duwic palletstellingen tegen de scherpste prijs. De meeste standaardafmetingen leveren wij uit voorraad. Vanzelfsprekend houden wij rekening met- en adviseren wij u volgens de juiste normeringen. Natuurlijk kunt u zelf uw palletstellingen via onze site bestellen. Zeker als u al gebruik maakt van de Duwic palletstelling is nabestellen geen enkel probleem.

Deskundig advies over palletstellingen

Als u voor het eerst palletstellingen koopt en twijfelt over uw eigen deskundigheid op dit gebied, hebben wij graag persoonlijk contact met u om uw wensen door te nemen. Op die manier kunnen wij u adviseren over uw palletstelling op basis van de geldende richtlijnen, vastgelegd in de diverse NEN-normen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van gratis inrichtingsadvies en beschikken wij over een professionele montagedienst. Kom gerust langs in onze showroom. U kunt bij ons gratis parkeren.

Magazijnstellingen van topmerken

Met onze RAP legbordstelling koopt u een van de meest voordelige legbordstellingen op de Nederlandse markt. De onderdelen van dit systeem klikken eenvoudig in elkaar, waardoor de stelling in een mum van tijd staat. Bekijk ook onze gebruikte magazijnstellingen van topmerken. Bij ons vindt u magazijnstellingen voor elk denkbaar product, verkrijgbaar in diverse maten. 

Producten voor magazijninrichting goed online te bestellen

Weet u precies wat u nodig hebt, dan bestelt u uw magazijninrichting eenvoudig online. Bestellingen boven 500 euro worden gratis geleverd. Bestelt u liever niet online, bezoek dan onze uitgebreide showroom in Rotterdam. Wij proberen veel uit ons assortiment op voorraad te houden, zodat u de kasten en stellingen van uw keuze meteen mee kunt nemen. Is uw budget te krap? Wellicht dat u in dat geval kunt slagen op onze afdeling gebruikte magazijnstellingen. Hier vindt u stellingen van topmerken tegen scherpe prijzen. 

Jarenlange ervaring en advies op maat

Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies over de inrichting van uw magazijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of bij ons in de showroom. Vanzelfsprekend bezoeken wij u ook graag op locatie, zodat ook wij een goed beeld van de situatie hebben. Wij werken samen met fabrikanten met een groot assortiment, een oplossing voor ieder opslagprobleem en een zeer concurrerende prijsstelling.

Blok-Interrek is betrouwbaar en levert kwaliteit

Al zo’n 7 jaar voldoen wij aan de strenge eisen van de ISO-certificering 9001:2000/2008.

Openingstijden

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07:30 – 16:30 uur.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via +31 (0)10 - 437 88 00!

Bezoekadres
Adres Giessenweg 67-73
Postcode 3044 AK
Plaats Rotterdam
   
Postadres
Adres Postbus 11030
Postcode 3004 EA
Plaats Rotterdam
   
Telefoon +31 (0)10 - 437 88 00
E-mail info@blok-interrek.nl