Stel uw vraag  

WMS software

BLOXX IT Solutions B.V.

Bezoek website

StoreVision 3PL

WMS software

Hèt WMS voor logistiek dienstverleners

In tegenstelling tot de meeste warehouse management systemen (WMS) is StoreVision 3PL (3PL: Third Party Logistics) in de basis ontwikkeld om aan de specifieke eisen van logistiek dienstverleners te voldoen. Zo is bijvoorbeeld de facturatie van opslag en diensten een integraal onderdeel van de functionaliteit.

Waarom StoreVision 3PL

Er is een wezenlijk verschil tussen een magazijn van een logistieke dienstverlener en een ‘normaal’ magazijn. Het verschil zit in de bedrijfsvoering en het verdienmodel. In een ‘normaal’ magazijn wordt de omzet behaald met de verkoop van de goederen in het magazijn,waarbij de goederen eigendom zijn van de eigenaar van het magazijn. In deze situatie is het magazijn een kostenplaats. In een magazijn vaneen logistieke dienstverlener wordt de omzet behaald met de diensten (inslag, opslag, uitslag, value added logistics) rondom de goederen in het magazijn, waarbij de goederen geen eigendom zijn van de eigenaar van het magazijn. In deze situatie is het magazijn een opbrengstenplaats. Dit betekent dat een warehouse management systeem (WMS) voor een logistieke dienstverlener, naast de normale WMS functionaliteit, ook functionaliteit moet bieden om goederen te beheren van meerdere voorraadeigenaren en dat alle activiteiten (diensten) geregistreerd moeten worden om te komen tot een degelijke facturatie.

StoreVision 3PL | Van WMS tot ERP

Store Vision 3PL (3PL: Third Party Logistics) is het WMS (Warehouse Management Systeem) voor logistieke dienstverleners in het MKB. StoreVision3PL biedt naast normale WMS functionaliteit, ook functionaliteit om goederen te beheren van meerdere voorraadeigenaren en functionaliteit om alle activiteiten (diensten) te registreren om te komen tot een degelijke facturatie. Met Store Vision 3PL wordt het complete proces ondersteund zodat daadwerkelijke besparingen worden gehaald en de kwaliteit wordt verbeterd. Store Vision 3PL registreert alle handelingen en daarmee zijn de opbrengsten en kosten per klant inzichtelijk. In principe is Store Vision 3PL het ERP voor de logistieke dienstverlener.

BLOXX IT Solutions B.V.

BLOXX IT biedt een suite van logistieke oplossingen, zoals LabelVision voor het genereren van alle soorten gestandaardiseerde labels, DispatchVision voor het genereren van elektronische vooraanmeldingen icm ‘track & trace’, Storevision WMS en StoreVision 3PL, een volwaardige magazijnautomatisering voor de logistieke dienstverlener.

Naast deze logistieke oplossingen biedt BLOXX IT ook jarenlange ervaring in de logistieke en ICT sector waardoor BLOXX IT de juiste invulling kan geven aan de implementatie van de verschillende logistieke oplossingen.

Kenmerken StoreVision 3PL

  • Meerdere voorraadeigenaren
  • Facturatie vanuit het proces
  • Standaard prijslijst per periode
  • Prijslijst per klant per periode
  • Verschillende opslagprijzen
  • Klantinformatie op portal

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 076 - 50 10 515!

Adres Bredaseweg 7
Postcode 4881 DC
Plaats Zundert
Telefoon 076 - 50 10 515
E-mail info@bloxxit.nl