Stel uw vraag  

Softwaresystemen

BluJay Solutions B.V.

Bezoek website

Transport Management Systeem software van BluJay Solutions

TMS Software systemen

Transportbeheer zonder snelheidslimiet

BluJay’s Transportation Management is het toonaangevende mondiale platform voor logistieke dienstverleners en verladers. Het is tevens een kerncomponent van het BluJay Global Trade Network.

Drie onweerlegbare feiten over het TMS:

  • Ons TMS is een van de eerste single instance, multi tenant cloudplatforms in de software branche maar is ook beschikbaar als on-premise. Het on premise TMS bestaat al sinds 1984 en de cloud versie sinds 1999, dankzij deze voorsprong kunnen wij onze klanten concurrentievoordelen bieden middels veel functies, implementatiemodellen en een uitgebreid, reeds geïntegreerd netwerk van supply chain-partners.
  • Het netwerk is verbonden met meer dan 40.000 vervoerders en partners in beide richtingen van de supply chain.
  • Aangezien Transportation Management is gekoppeld aan ons Global Trade Network, krijgt u in een mum van tijd toegang tot een enorm arsenaal aan functies, zoals yard management, cross docking, warehouse management, douanemanagement, blacklist-screening en bonded warehousing.

Als u samenwerkt met BluJay kijgt u de beschikking over een groot Global Trade Network, een rijk portfolio aan cloudapplicaties, geschikt voor meerdere transportmodaliteiten, zorgeloze douaneafhandeling, realtime data-analyses, plus supply chain visibility voor snelle aanpassingen. Onze beproefde, geavanceerde technologie is schaalbaar naar uw bedrijfsbehoeften.

De domeinexpertise van BluJay Solutions zit binnen alle gebieden van de wereldwijde handel – transport, parcel, warehouse en douanebeheer, alsook expeditie en compliance – gecombineerd met 40 jaar ervaring, zorgt ervoor dat de organisatie wordt gezien als een betrouwbare keuze voor ruim 7.500 klanten in meer dan 100 landen. Onder de klanten van BluJay zijn onder meer vijf van de top tien food & beverage-bedrijven, 32 van de top 40 logistieke dienstverleners en 24 van de top 25 expeditie bedrijven. Jaarlijks verwerkt BluJay 1,9 miljard transporttransacties en ondersteunt het bedrijven bij het transport van 4,5 miljard parcels.

Over BluJay Solutions B.V.

BluJay Solutions voorheen Kewill is opgericht in 1972. Tot onze klanten in de Benelux behoren onder andere: Bring Cargo, C. van Heezik B.V., CTS Group, F. Loendersloot Internationale Expeditie B.V. , Jan de Rijk Logistics, Janssen Logistics, Neele-Vat Logistics, NSK Europe, Rabelink, Raben, Seacon, Verhoeven Logistics, Visbeen & Zn. B.V. en Vos Logistics.

BluJay solutions in het kort

  • Transport Management software genaamd Transportation GTN
  • Customs & Compliance Management Software genaamd Compliance GTN
  • Warehouse Management software genaamd Warehouse GTN
  • Order Management/EDI software genaamd Commerce
  • Control Tower/Visibility Software genaamd Network GTN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Laan van Londen 100
Postcode 3317 DA
Plaats Dordrecht
Telefoon +31 (0)78 - 612 37 44
E-mail infonl@blujaysolutions.com