Stel uw vraag  

Transport Scandinavië

Bring Groep

Bezoek website

Bring, meer dan alleen een Scandinavië specialist

Transport Scandinavië

Over Bring Groep

De Bring Groep behoort tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Scandinavië en maakt deel uit van de Noorse post. De Bring Groep bestaat uit verschillende divisies die elk gespecialiseerd zijn op haar eigen vakgebied. Dit zijn: Cargo, Frigo, Parcels, Express en Mail. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht zijn de divisies Cargo en Frigo actief.

Bring Cargo

De activiteiten van Bring Cargo concentreren zich op het vervoer naar en van de Scandinavische landen, incl. Finland alsmede Engeland, Spanje, Portugal, Gibraltar, Griekenland en Turkije. Daarnaast bieden wij ook goede mogelijkheden voor de overige bestemmingen in Europa.

Bring Frigo

De diensten van Bring Frigo concentreren zich voornamelijk op het geconditioneerd vervoer van met name levensmiddelen tussen de Scandinavische landen (incl. Finland) en de Benelux respectievelijk noord Frankrijk. Het merendeel van ons trailerpark is uitgerust met dubbele verdampers. De transporttemperatuur varieert van -25 °C tot + 25°C.

Specialiteit - Projectlading

Ook voor projectlading bent u bij Bring aan het juiste adres. Zo zijn wij o.m. betrokken bij transporten voor allerlei sportevenementen zoals de Champions League finales en de Olympische Spelen in Londen, maar ook bij internationale bouwprojecten van onder meer kassen.

Specialiteit - Offshore

Met eigen vestigingen aan de gehele Noorse westkust (van Stavanger tot Kirkenes), Aberdeen en Houston, is Bring gevestigd in de belangrijkste offshore gebieden. Het kantoor in Zwijndrecht fungeert daarbij als ‘gateway’ op het continent en biedt wekelijks verschillende rechtstreekse vertrekken aan. De mogelijkheden hiervoor bestaan uit transport middels ‘standaard’ huif/tauttrailers alsmede semitrailers of diepladers. Hierdoor kan er altijd een passende oplossing geboden worden.

Specialiteit – Scheepsleveringen

Met onze jarenlange ervaring in de maritieme sector weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat uw goederen op tijd en correct bij het schip geleverd worden. Doordat wij over zowel een Cargo alsmede een Frigo divisie beschikken, hebben wij zowel mogelijkheden om grote machine onderdelen te vervoeren alsmede proviand. Het merendeel van onze koeltrailers zijn eveneens uitgerust met dubbele verdampers, waardoor het mogelijk is om bevroren en verse producten te combineren.

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor onze mogelijkheden en tarieven.

De specialist voor transport naar Scandinavië (incl. Finland), Spanje, Portugal, Gibraltar, Turkije en Griekenland.

Bring Groep in het kort

  • Scandinavië , vrijwel dagelijkse vertrekken naar Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken;
  • Zuid Europa, vrijwel dagelijkse vertrekken naar Spanje, Portugal en Gibraltar;
  • Wekelijkse vertrekken naar Griekenland en Turkije;
  • Uitstekende mogelijkheden voor de overige bestemmingen in Europa;
  • Offshore, scheepsleveringen, speciaal transport, koel- en vriestransport, douaneafhandeling en opslag;
  • ISO 9001:2008, AEO en HACCP gecertificeerd.

Vragen aan Bring Groep? Neem direct contact met ons op voor uw logistieke oplossing.

Adres Griendwerkersstraat 10
Postcode NL-3334 KB
Plaats Zwijndrecht
Telefoon +31 78 6100030
Fax +31 78 6100047
E-mail info.nl@bring.com