Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

Brinks Warehousing

Bezoek website

Warehousing als logistieke dienstverlening

Warehouse & distributie

Magazijnkosten en voorraadkosten beperken

Brinks Warehousing maakt de logistieke schakel in uw bedrijfsvoering ijzersterk. Daarnaast kunnen wij uw magazijn- en voorraadkosten aanzienlijk beperken. Door onze ligging aan de A1 en vlakbij Duitsland zijn wij ook in geografisch opzicht uw ideale logistieke partner.

Distributie en Voorraadbeheer

Als leverancier wilt u investeren in een goed en betrouwbaar product, maar u heeft natuurlijk geen behoefte aan dure distributiemagazijnen. Bij Brinks Warehousing kunt u de magazijnruimte huren die u voor korte of langere tijd nodig heeft. Ook kunnen wij vanuit ons magazijn uw distributie en voorraadbeheer verzorgen.

Distributiecentrum met Transport Management Systeem

Ons magazijn is een logistiek centrum met een effectieve oppervlakte van maar liefst 16.000 m². In en vanuit dit centrum verzorgen wij de op- en overslag van onder andere meubels, badkamers, sauna’s, beursstands, interieurs, scooters, fietsen, keukens, pallets, stuk- en zakgoed. Ons logistiek centrum is ook uitstekend uitgerust voor crossdocking (doorvoer van goederen).

Met ons Transport Management Systeem (TMS), plannen en coördineren wij alle goederenbewegingen naar, in en vanuit ons logistiek centrum. Op deze manier kunnen wij uw artikelen, orders en vrachten op elk moment kunnen traceren. U kunt het spoor van uw goederen, opdrachten en transporten via onze website ook zelf volgen. Even inloggen en u ziet direct wat de stand van zaken is!

Uw eigen distributiecentrum of public warehouse

U kunt gebruikmaken van het openbare gedeelte van ons magazijn, maar ook een specifiek gedeelte van ons magazijn huren. Dat gedeelte wordt dan specifi ek voor uw bedrijf gereserveerd en naar uw wensen ingedeeld en ingericht. U heeft dan uw eigen distributiemagazijn, maar zonder de hoge kosten en administratieve lasten van eigen magazijnbeheer. Vanuit uw distributiemagazijn kunnen wij de orders van uw klanten picken, samen-stellen, transporteren en distribueren. En natuurlijk de voorraadaanvoer van uw leveranciers coördineren en afhandelen.

Logistiek uitbesteden

U kunt het hele logistieke traject van uw leveranciers tot uw klanten volledig aan ons uitbesteden, inclusief de zeevracht of luchtvracht, planning en administratieve (douane) afhandeling daarvan. Wij investeren voortdurend in zogenoemde Added Value Services (AVS). Dit zijn diensten die waarde toevoegen aan het logistieke traject, zoals voorraadbeheer, orderadministratie, assemblage, retourafhandeling en advisering.

U bepaalt zelf hoever onze logistieke dienstverlening moet gaan. Brinks Warehousing levert het maatwerk dat u wenst, en legt de afspraken daarover vast in een helder en flexibel contract.

Brinks Warehousing in het kort

  • Magazijnruimte huren voor korte of langere tijd
  • Uw eigen distributiemagazijn
  • Distributiecentrum met Transport Management Systeem (TMS)
  • 16.000 m2 opslagruimte
  • Crossdocking
  • De regie ligt bij u

Hoeveel u kan besparen op voorraadkosten en magazijnmanagement? Neem direct contact met ons op:

Adres Butaanstraat 12
Postcode 7463 PG
Plaats Rijssen
Telefoon 0548 - 53 86 98
E-mail info@brinkstransport.nl