Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Brouwer Transport en Logistiek

Bezoek website

Brouwer Transport en Logistiek B.V.

Transport en logistiek

Bedrijfsprofiel

Bij Brouwer Transport en Logistiek B.V. kunt u zowel terecht voor het gespecialiseerd vervoer via een gesloten distributienetwerk binnen de Benelux, als voor een volledig logistiek dienstenpakket –waaronder opslag, orderpicking, voorraadbeheer en activiteiten op het gebied van Value Added Logistics.

Als middelgrote onderneming beschikken we over voldoende capaciteit en slagkracht om betrouwbaar en bovendien flexibel te zijn. Op het gebied van vervoer van hoogwaardig kwalitatieve goederen onderscheidt Brouwer Transport en Logistiek B.V, zich dankzij de platte organisatiestructuur van het bedrijf, de korte communicatielijnen, gedelegeerde verantwoordelijkheden èn de betrokkenheid van onze medewerkers.

Logistiek

Ons logistieke centrum in Mijdrecht beschikt over ruime, uitstekend geoutilleerde warehouse-faciliteiten voor opslag, voorraadbeheer, orderpicking en aanvullende logistieke dienstverlening.

Met een bruto vloeroppervlak van 15.000m2 en een capaciteit van ruim 20.000 europalletplaatsen is Brouwer Transport en Logistiek B.V. in staat om voor veel klanten de functie van een eigen distributiecentrum over te nemen. Goederen worden opgeslagen en vervolgens op afroep gedistribueerd naar de plaats van bestemming.

Een apart gedeelte van het magazijn is voorzien van faciliteiten voor opslag en afhandeling van ADR-zendingen.

Via het voorraadsysteem krijgen klanten direct informatie over status, kwaliteit, opslaghoeveelheden en mutaties. Desgewenst kunnen ook producten en/of halffabricaten worden samengesteld. Met ruim 15 logistieke medewerkers wordt ervoor gezorgd dat uw goederen op een juiste manier worden klaargezet, behandeld en verzonden.

Transport

Als gespecialiseerd distributeur beschikt Brouwer Transport en Logistiek B.V over een landelijk dekkend en gesloten netwerk. Dat garandeert, dat uw goederen vanuit ons logistieke centrum in Mijdrecht binnen 24 uur op de juiste plaats zijn. Hiervoor zijn dagelijks ruim vijftig chauffeurs met bijna veertig van onze eigen voertuigen onderweg.

Kwaliteit

Dat de kwaliteit van transport en logistiek gewaarborgd is, blijkt onder meer uit het feit dat Brouwer sinds 2010 het ISO certificaat 9001:2008 mag voeren. Ook bezit Brouwer het Algemeen Keurmerk en de specialisatie Distributievervoer van Transport en Logistiek Nederland. Het Keurmerk Transport & Logistiek is gebaseerd op het bekende managementmodel van het Instituut voor Nederlandse Kwaliteit (INK).

Het vervoer van gevaarlijke stoffen vraagt om gespecialiseerde chauffeurs die het vervoer zorgvuldig en deskundig afwikkelen. Alle vrachtwagenchauffeurs van Brouwer zijn in het bezit van het ADR-vakbekwaamheidscertificaat.

Sinds januari 2012 heeft Brouwer het Authorized Economic Operator (AEO) certificaat voor zowel douanevereenvoudiging alsmede veiligheid ontvangen. De Douane heeft Brouwer aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke partner.

De kwaliteit wordt te allen tijde bepaald door medewerkers. Het is dankzij hun deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid dat Brouwer Transport en Logistiek B.V. zich kon ontwikkelen tot een specialist bij wie u in alle opzichten verzekerd bent van kwaliteitszorg en -zekerheid.

Brouwer Transport en Logistiek B.V. in het kort

  • Transport: een gesloten distributienetwerk binnen de Benelux
  • Logistiek: Opslag, orderpicking, voorraadbeheer en aanvullende dienstverlening
  • Value Added Logistics
  • Opslag: 20.000 palletplaatsen op 10.224 m2
  • Faciliteiten voor opslag ADR-goederen aanwezig
  • In bezit kwaliteitskeurmerken Transport en Logistiek en ISO 9001:2008.
  • In bezit van het AEO certificaat voor douanevereenvoudiging alsmede veiligheid.

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Vermogenweg 8
Postcode 3641 SR 
Plaats Mijdrecht
Telefoon +31 (0)297 - 28 12 00
E-mail info@brtl.nl