Stel uw vraag  

Transport door Europa

C. van Heezik Maarssen

Bezoek website

Transportbedrijf C. van Heezik Maarssen

Transport door Europa

Specialist in transport door Europa

Centraal in Nederland gelegen vindt u C. van Heezik Maarssen. Wij zijn dé vervoerder voor heel Zuid-, West- en Centraal Europa. Met gespecialiseerde trailers worden deelzendingen én volle vrachten op meerdere temperatuurklasses vervoerd naar vele adressen in diverse sectoren. Zo zijn wij sterk vertegenwoordigd in de sectoren: industriële productie van papier en hoogwaardig karton, internationale handel en foodproductie.

De kennis van én ervaring in deze vervoersmarkten en Europese verzorgingsgebieden bij onze planners en chauffeurs staan borg voor passende service, zoals u en uw klanten dat wensen.

Vloot

Onze vloot is breed samengesteld, zodat gespecialiseerd en multifunctioneel transport (bijv. meerdere temperatuurklasses) bij groupage en deelladingen mogelijk is. In onze vloot beschikken wij over ruim 80 trekkende eenheden en 200 opleggers:

 • Koeltrailers met laadklep en met Joloda-systemen.
 • Koel- en vriestrailers met multi-temperatuur indelingen en dubbele koelmotoren.
 • Droog- en vries combi’s.
 • Twintrailers.

Koeltwintrailers

Waarschijnlijk heeft u ze reeds zien rijden, onze Twintrailers. Deze trailers hebben een dubbele laadvloer waardoor er 60% meer laadcapaciteit ten opzichte van “standaard” trailers wordt gegenereerd. Twee Twintrailers (met ruimte voor 51 europallets) vervoeren net zoveel als drie conventionele trailers (33 europallets). Dit scheelt aanzienlijk in verkeersbelasting, milieubelasting en zorgt voor lagere kosten per te vervoeren eenheid. Met ons twintrailer park besparen wij jaarlijks 1.000.000 wegkilometer en wel 2000 ton/950m3 CO2 uitstoot! In tegenstelling tot LZV- varianten, zijn Twintrailers geschikt voor transporten door heel Europa.

Dit alles maakt dat wij, naast betrouwbaarheid, ervaring en service, ook nog eens een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Iets dat steeds meer organisaties hoog in het vaandel hebben staan.

Onze twintrailers hebben een temperatuurbereik van +0 tot +25 graden celcius.

(Inter)nationale Distributie

(Inter)nationale distributie vindt plaats op basis van 1- en meerdaagse ritten. Vertrek in en rond het weekend, en ritten met dubbele bemanning behoren ook tot de mogelijkheden.

Dagelijks: Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Engeland.
Wekelijks: Griekenland, Spanje en Portugal.

De zendingen naar deze bestemmingen worden direct en zonder verdere overslag afgeleverd. Overige bestemmingen (Slovenië, Kroatië, Servië, Scandinavië en Oostenrijk), worden grotendeels bediend via onze geselecteerde partnernetwerken.

Cross Dock

Onze faciliteiten in Maarssen zijn uitermate geschikt voor het afhandelen van cross dock zendingen. De aanwezige vries- en koelcel maakt ook de overslag van de geconditioneerde zendingen mogelijk.

Middels deze eigen magazijnen verzorgen wij de hele keten van de logistiek voor zowel ambient en koel/vries: Van de inboundstromen, inslag, opslag, orderpicking tot het klantspecifiek gereedmaken van de zending.

Door de mogelijkheid van aanvoerstromen via water- en spooraansluitingen, kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Hiermee is C. van Heezik Maarssen het draaipunt voor de Europese groupage.

C. van Heezik Maarssen in het kort

 • Eigen vloot met 80 trekkende eenheden en 200 opleggers.
 • (Inter)nationaal transport van/naar Zuid-, West- en Centraal Europa.
 • Ambient-, koel- en vriestransport.
 • Cross docking faciliteiten.
 • Eigen water- en spooraansluiting.
 • Opslag en overslag.
 • Twintrailers.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct 030 - 247 95 12!

Contactpersoon Berend van Heezik
Adres Ruimteweg 1
Postcode 3542 DW
Plaats Utrecht
Telefoon 030 - 247 95 33
E-mail bvheezik@heezik.nl