Stel uw vraag  

Ombouw van A tot Z...

Carrosseriefabriek Harderwijk

Bezoek website

Carrosseriefabriek voor koelwagenombouw

Ombouw van A tot Z...

Carrosseriefabriek Harderwijk BV is in 1960 opgericht en is inmiddels meer dan 50 jaar actief. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren volledig gespecialiseerd in het verzorgen van oplossingen voor koel- en vriestransport in het kleine en middelgrote segment. Naast de bouw- en levering van koelcarrosserieën bestaat de belangrijkste activiteit uit het inrichten van bestelwagens tot koelwagen en nemen we hierin een leidende positie in binnen Nederland.

Ombouw van A tot Z in eigen hand

Desgewenst kunnen wij het gehele traject van de ombouw tot aan de belettering aan toe voor u verzorgen. Wij beschikken over een eigen reclameafdeling zodat de auto na een bezoek aan ons bedrijf vrijwel direct de weg op kan! Ook beschikken we over een eigen laadklepafdeling en een eigen serviceafdeling. Mocht het vervolgens op de weg een keer misgaan, ook een schadeafdeling die gespecialiseerd is in koelwagenreparatie maakt deel uit van ons bedrijf!

HACCP

Binnen onze ombouw houden wij uiteraard rekening met de wettelijke eisen die er op dit gebied gesteld worden, onze inrichtingen worden afgestemd op de HACCP-regelgeving. Zowel op het gebied van hygiëne als de temperatuurbewaking in de laadruimte bieden wij een optimale oplossing voor het transport van allerhande levensmiddelen. Ook multi-temperatuur inrichtingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Merkonafhankelijk

Wij werken merkonafhankelijk. Voor elk merk en type auto proberen wij, uiteraard rekening houdend met het gebruik van de auto, de meest optimale koeloplossing te bieden. In verschillende gevallen is er sprake van een samenwerking met de diverse importeurs en autodealers waardoor deze desgewenst het volledige traject in overleg met u kunnen verzorgen. Houdt u liever zelf de controle bent u bij ons natuurlijk ook van harte welkom!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op of kijk vast eens rond op onze website!

Carrosseriefabriek Harderwijk BV in het kort

  • Volledig gespecialiseerd in koeltransport;
  • Zowel bestelwagen ombouw als carrosserie(op)bouw;
  • Volledige ombouw in eigen hand incl. eigen montage koelinstallatie en/of laadklep;
  • Ombouw afgestemd op HACCP-regels;
  • Merkonafhankelijk, voor ieder automerk en type de juiste oplossing;

Meer weten over onze koel- en vriestransport oplossingen?
Neem direct contact met ons op:

Adres Lorentzstraat 2
Postcode 3846 AW
Plaats Harderwijk
Telefoon 0341 - 41 79 14
E-mail info@carhar.nl