Stel uw vraag  

Voorzetapparatuur voor heftrucks

Cascade B.V.

Bezoek website

Cascade voorzetapparatuur, vorken en accessoires voor heftrucks

Cascade B.V.

Maak van uw heftruck een veelzijdig stuk gereedschap

In de afgelopen 50 jaar heeft de sector materiaal transport zich ontwikkeld tot een zeer geavanceerd en belangrijk onderdeel van de industrie. Als ’s werelds belangrijkste ontwerper en fabrikant van voorzetapparatuur, vorken en accessoires voor heftrucks heeft Cascade een belangrijke rol gespeeld bij deze groei en ontwikkeling. Deze ontwikkeling werd voor een groot deel in gang gezet door het besef dat de invloed van materiaal transport veel verder reikt dan alleen het eenvoudig hanteren en opslaan van goederen en materialen.

Efficiënte systemen voor het transport van materialen kunnen de productie omlooptijden aanzienlijk verkorten, de productkosten behoorlijk reduceren, de inventaris niveaus verlagen, schade aan producten verminderen en zorgen voor een beter gebruik van de ruimte. Cascade produceert een uitgebreid assortiment artikelen waarmee de conventionele heftruck een veelzijdig stuk gereedschap wordt voor het transporteren van materialen. Met behulp van deze producten kan een heftruck praktisch elke ladingtrekken, duwen, vastklemmen, optillen, sideshiften en roteren. Cascade maakt voorzetapparatuur op maat voor elke toepassing. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Sideshifters

Sideshifters shiften een lading van links naar rechts zodat handling sneller gaat en er beter gemanoeuvreerd kan worden.

Vorkverstellers

Deze dienen om snel en accuraat de vorken hydraulisch te verstellen zonder de chauffeursstoel te hoeven verlaten. Zo kan de lading sneller worden verplaatsten wordt schade aan producten voorkomen.

Vorkklemmen

Deze klemmen werken als klem en als vorkversteller. Onhandzame ladingen zoals kratten, balen en banden kunnen tussen de vorken geklemd worden. Het feit dat de vorken te verstellen zijn, zorgt er voor dat de pallets sneller verplaatst kunnen worden en minder snel slijtage vertonen. Specifieke opschuifschoenen (slip-ons) zijn voorradig.

Balenklemmen

Met balenklemmen kan nagenoeg elk type in balen verpakte goederen (zoals katoen, wol, synthetische textiel, golfkarton, gerecycled papier, lompen, hooien schroot) zonder pallets verplaatst worden, waardoor er bespaard kan worden op tijd en opslagkosten.

Visionary meervoudige vorkverstellers

Hiermee kan de chauffeur een en dezelfde heftruck gebruiken voor het hanteren van ladingen van één tot vier pallets tegelijk. Door spreiding van de vorken kunnen twee, drie of vier pallets naast elkaar worden opgetild. De vorken worden hydraulisch versteld, zodat materialen snel en efficiënt kunnen worden verplaatst. Uitstekend geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens. Veilingen en de drankenindustrie zijn hier veelal mee uitgerust.

Papierrollenklemmen

Voorzien in de behoefte van de industrie aan het zo efficiënt mogelijk vervoeren van papierrollen met minimale transportschade. Cascade biedt een complete serie rollenklemmen en opties om transportschade te verminderen, waarmee papierrollen van elke diameter, gewichtsklasse en papiersoort vervoerd kunnen worden.

Push/Pulls

Met push/pulls kunt u ladingen verzenden, ontvangen en opslaan op goedkope slipsheets in plaats van op pallets. Producten die vaak met een push/pull worden verplaatst zijn ondermeer producten in zakken, zoals zaad, landbouw producten en cement; in dozen verpakt voedsel, elektronica, cosmetica en gebottelde dranken. Hoofdzakelijk gebruikt voor het laden en lossen van zeecontainers en vrachtwagens voor internationale transporten.

Dozenklemmen

Dozenklemmen zijn speciaal ontwikkeld voor het magazijn, dranken, apparaten en elektronica-industrie. Hiermee is transport zonder pallets mogelijk, zodat er geld bespaard kan worden op de aanschaf van pallets, op onderhoud, verzend kosten en opslag. Bovendien wordt de ruimte in het magazijn efficiënter benut, ondermeer door betere stapelbaarheid van dozen.

Rotators/kantelaars

Roteren ladingen in bakken, containers etc. 360°, continu naar links en rechts. Deze toepassing wordt gebruikt in de voedselverwerkingen voedselproductie voor het storten van de inhoud.

Speciale producten

Speciale of aangepaste voorzetapparaten zijn verkrijgbaar via de Afdeling Toepassingsengineering (AED) van Cascade. Op deze foto is een voorbeeld te zien van een 200D 90° graden voorwaarts kantelende pulp balenklem met een capaciteit van 10.000 kg.

Bezoek website...

Cascade B.V.

 • Dozenklemmen
 • Hydraulische en elektrische systemen
 • Integrale vorkverstellers
 • Klantproducten
 • Klemmen
 • Meervoudige vorkverstellers
 • Mobiel Wegen
 • Omgebouwde voorzetapparaten
 • Opties en accessoires
 • Papierrollenklemmen
 • Push/Pulls
 • Rotators
 • Sideshifters
 • Speciale producten
 • Vorken
 • Vorkverstellers

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 036 - 549 29 50!

Adres Damsluisweg 56
Postcode 1332 ED
Plaats Almere
Telefoon 036 - 549 29 50
E-mail cascadebnl@cascorp.com

Bezoek website...