Stel uw vraag  

WMS Software

CIM GmbH

Bezoek website

CIM GmbH

Specialisten in logistieke software

CIM - Logistics Software Specialists

CIM GmbH is, dankzij PROLAG®World, al meer dan 30 jaar vooraanstaand leverancier van Warehouse Management Systemen (WMS). Wij streven ernaar om uw logistieke processen te perfectioneren door middel van fullservice oplossingen. De software engineers van CIM plannen, ontwerpen en ontwikkelen individuele oplossingen voor bedrijven van alle soorten en maten. Gevestigd in Nederland en Duitsland.

Alles-in-één oplossing voor magazijnlogistiek

PROLAG®World vormt de alles-in-één oplossing voor uw magazijnlogistiek. Uw voordelen:

 • Flexibilteit
  Onze logistieke software is opgebouwd uit flexibel te combineren producten en modules. Een bijzonder pluspunt is de UltraFlex-technologie, die in al onze producten is inbegrepen.
 • Onafhankelijkheid
  Of het nu gaat om hardware, besturingssystemen, software van derden of databases – onze software is technisch volledig onafhankelijk en kan in ieder systeemlandschap worden geïntegreerd.
 • Configureerbaarheid
  De staandaardversie bevat al 150 modules en meer dan 1.000 configuratiemogelijkheden. Tegelijkertijd overtuigt onze software ook door haar intuïtieve bediening.
 • Zekerheid
  Wij voorzien u van een volledige procesdocumentatie. Van logistieke ketens tot testplannen, alle processen worden inzichtelijk gemaakt. Zwakke punten worden in een vroeg stadium herkend en processen worden duurzaam efficiënt gemaakt.
 • Cloud logistiek
  Ons systeem is 100% web- en browsergebaseerd. Al onze softwarepakketten zijn ook beschikbaar als cloud-oplossingen.
 • Gecertificeerde kwaliteit
  PROLAG®World is SAP-gecertificeerd en wordt jaarlijks gevalideerd door het Fraunhofer Instituut voor Materiaalstroom. CIM is ook een Microsoft Gold Partner.

E-learning portaal van CIM GmbH

CIM GmbH

PROLAG®World WMS – magazijnbeheer met de UltraFlex-technologie. Configureer hier uw individuele warehouse management op maat. 

Adres Prinses Margrietplantsoen 33
Postcode 2595 AM
Plaats ’s-Gravenhage
Telefoon +31 (0)70 45000 20
E-mail info@cim-logistics.nl