Stel uw vraag  

Transportverpakking

Contimeta

Bezoek website

Contimeta zorgt voor uw transportverpakking

Transportverpakking

Contimeta is in 1932 gestart met de handel in staalband. Vandaag de dag is Contimeta o.a. actief in de transportverpakking. Contimeta levert betrouwbare verpakkingsmachines. Een groot aantal machines en verbruiktsmaterialen kan uit voorraad worden geleverd. Een ervaren serviceteam zorgt voor preventief onderhoud en springt bij in geval van storingen.

Foliewikkelaar

Hoeveel wikkelt u? Hoe wordt het opgeslagen of vervoerd? Gewicht en vorm van de producten? Veel vragen op basis waarvan Contimeta altijd de juiste foliewikkelaar kan leveren. Even belangrijk daarbij; de juiste wikkelfolie! Goedkoop kan duurkoop blijken… Samen kunnen we de juiste foliewikkelaar kiezen!

Omsnoeringsapparaten of -machines

Omsnoeren kan handmatig, met een handspanner maar ook met een accu aangedreven omsnoeringsapparaat of pneumatisch. Werkt u meer seriematig dan komt u wellicht eerder uit bij een omsnoeringsmachine, die Contimeta kan leveren als halfautomaat, automaat of volautomaat. Door onze jarenlange ervaring nodigen we u van harte uit om ons met u te laten meedenken in het aanschaffingsproces.

Dozensluiters

Een van de meest gebruikte materialen om dozen te sluiten is verpakkingstape. Dit kan handmatig met een tapedispenser of automatisch of semiautomatisch met een dozensluiter, desgewenst voorzien van rollenbanen voor en/of achter de dozensluiter. Bij de aanschaf van een dozensluiter kan Contimeta u uitstekend adviseren.

Krimpverpakken

Krimpfolie wordt veel toegepast voor bundelen van producten. Afmetingen en de aard van de te verpakken producten kunnen zeer uiteenlopen. Daarmee variëren ook de toe te passen krimpfolie en de krimpverpakkingsmachine. Maak gebruik van onze expertise op dit gebied.

Palletisers

Contimeta levert al jaren palletisers van CSi, voorloper en toonaangevend in palletiseertechnologie. Wij zijn expert in hoge kwaliteit end-of-line palletiseermachines, een snelle installatie tegen de scherpst mogelijke prijs. We kunnen dit realiseren door gebruik te maken van modulaire ontwerpen met standaard componenten en we bieden een garantie van 3 jaar!

Verbruiksmateriaal

We zijn gespecialiseerd in wikkelfolie, stretchfolie, omsnoeringsband, krimpfolie en verpakkingstape. Voor actuele prijzen kunt u de website raadplegen.

Leasen of huren

Naast koop bestaat bij Contimeta ook mogelijkheden tot het leasen of huren van een verpakkingsmachine. Hierbij behoeft de machine niet op de balans te worden opgenomen en blijft de investering laag. Vraag naar de voorwaarden.

Informatie

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden ten aanzien van onze verpakkingsmachines of -systemen en verpakkingsmaterialen. Neem hierover contact met ons op, telefonisch, per mail of chat live op onze website.

Contimeta BV in het kort

  • Ervaren, deskundig en probleemoplossend
  • Verkoop van verpakkingsmachines voor transportverpakking
  • Bijbehorende verpakkingsmaterialen uit voorraad en op afroep
  • Eigen Serviceafdeling
  • Pallet productiemachines en palletreparatie apparaten

Kennis maken met ons of heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op:

Adres Savannahweg 15 
Postcode 3542 AW
Plaats Utrecht
Telefoon 030 - 248 48 48
E-mail info@contimeta.com