Stel uw vraag  

Container transport

Container Trucking Venlo

Bezoek website

Containervervoer door Europa

Container transport

CTV-Venlo Nederland | CTV-Duisburg Duitsland

CTV vervoert containers snel, efficiënt en duurzaam naar bestemmingen in Nederland, Duitsland en de rest van Europa. Wij maken gebruik van inland terminals die een directe rail- en bargeverbinding hebben met zeehavens in Rotterdam en Antwerpen. Dit multimodale concept, ons modern plansysteem en uitgebreid voertuigenpark, vormen de beste weg voor uw containers.

De ultieme combinatie van rail, barge & truck

Rail, barge en truck optimaal combineren om containers snel, efficiënt en duurzaam te transporteren. Daarvoor gebruiken wij de inlandse rail- en bargeterminals waarmee we containers snel en filevrij vanuit de drukke havens naar het logistieke knooppunt Venlo halen. Met onze kennis van de multimodale mogelijkheden, prijzen en vertrektijden regisseren wij uw containers naar bestemmingen in Nederland, het Duitse achterland en de rest van Europa.

CT en Douanediensten

CTV biedt ICT diensten die het vervoer van uw containers ondersteunen. Zo maken wij gebruik van moderne plansystemen om uw goederenstromen te plannen, regisseren en traceren. Wij leggen EDI-Links tussen uw en onze ICT systemen om informatie over en weer uit te kunnen wisselen. Dat biedt efficiency, besparing en gemak aan uw en onze zijde.

Alle voorkomende douaneafhandelingen kunnen wij voor u verzorgen, zoals het opmaken van T-documenten en inklaringen. 

CTV vervoert containers snel, efficiƫnt en duurzaam naar bestemmingen in Europa.

Neem contact met ons op voor informatie:

Postadres P.O. Box 3151
Postcode NL - 5902 RD
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 327 56 50
E-mail venlo@ctv-transport.com