Stel uw vraag  

Transport Engeland

Currie European Transport

Bezoek website

Wegtransport van en naar Engeland

Currie European Transport

Ruim 700 trucks en opleggers

Vanuit onze vestiging in Tiel  voorziet Currie European Transport in logistieke- en transportdiensten voor West Europa, waarbij de focus ligt op Engeland en Schotland.

Daarbij gesteund door een hoofdkantoor in Dumfries, Schotland, en eigen depots in Glasgow, Manchester en Parijs. Currie European Transport beschikt over  een eigen vloot  van ruim 700 trucks en opleggers om haar opdrachtgevers daarmee van dienst te kunnen zijn.

Van enkele pallet tot volledige lading

Currie European Transport verzorgt  zendingen van een enkele pallet tot een volledige lading  en biedt een uitgebreid gamma aan toegevoegde waarde voor logistieke diensten. Deze oplossingen omvatten FTL, LTL en groupage vervoer, cross dock, overslag, opslag, voorraadbeheer alsmede val activiteiten, dit alles ondersteund door een ultra modern logistiek centrum in Tiel.

Vanuit Tiel bieden wij dagelijkse vertrekken naar bijvoorbeeld Birmingham, Manchester, Newcastle, Glasgow, Aberdeen en alle andere bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, maar wij rijden ook binnen Nederland en naar Belgie en Duitsland.

Maatwerk voor logistieke oplossingen

Currie European Transport heeft jarenlange ervaring met het bieden van op maat beheerde oplossingen aan haar opdrachtgevers. Currie European Transport heeft uitstekende, professionele teams in  het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland. Hieronder valt onder andere ook het vereenvoudigen van shared-user interfaces tussen de client en Currie European Transport’s  eigen depots. Een behoorlijk aantal opdrachtgevers heeft gekozen om hun activiteiten op Currie European Transport’s depots te localiseren. Dit stelt hen in staat te profiteren van onze uitstekende faciliteiten en strategische locaties en gebruik te maken van alle voordelen die  Currie European Transport hier mee bieden kan.

Kwaliteit in logistieke diensten

Currie European Transport is ISO 9001 gecertificeerd sinds 1991. ISO 9001 identificeert en volgt werkende processen en zorgt dat noodzakelijke acties worden uitgevoerd om het gewenste niveau te behalen. De certificering onderschrijft onze hoge prestaties op het gebied van customer service en klanttevredenheid. Interne audits elke drie maanden en regelgevende controles elke zes maanden zorgen ervoor dat de normen worden gehandhaafd of verbeterd. Dit alles in het voordeel van haar opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.

Modern en duurzaam wagenpark

Daarnaast is Currie European Transport meermaals verkozen tot Scottish haulier of the Year, recentelijk nog in 2012 en 2014. Onze eigen vloot aan trekkende voertuigen bestaat uit de meest moderne versies, en bestaat nu al grotendeels uit trekkers die voldoen aan de Euro 6 norm. Investeringen in nieuwe, moderne en milieuvriendelijke materialen is een continu proces.

Bezoek de website van Currie

Currie European Transport in het kort

  • Specialist in transport Engeland en Schotland
  • Ruim 700 trucks en opleggers
  • Van enkele pallet tot volledige lading
  • ISO 9001 gecertificeerd, kwaliteit verzekerd
  • Modern en duurzaam wagenpark

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct 024 - 366 69 90

Adres De Geer 10
Postcode 4004 LT
Plaats Tiel
Telefoon 024 - 366 69 90
E-mail sales@curriesolutions.com