Stel uw vraag  

WMS software

Davanti Warehousing

Bezoek website

Davanti Warehousing, dé specialist in warehouse management systemen

WMS software

Davanti Warehousing is eigenaar en ontwikkelaar van 2 hoogwaardige WMS-en: het cloud based CORAX en MLS Premium. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. CORAX is het innovatieve, online WMS en MLS is het WMS voor complexe, gemechaniseerde operaties.

CORAX, het innovatieve, online WMS

CORAX is flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. De oplossing is volledig web- en cloud based, waardoor grote investeringen in servers en IT infrastructuur overbodig zijn. Verder is CORAX via elke internet browser, op elk apparaat en vanaf elke locatie te gebruiken en uitermate geschikt om meerdere locaties met meerdere voorraadeigenaren aan te sturen.

We hanteren een 1 versie- strategie wat inhoudt dat alle gebruikers van dezelfde software gebruik maken en profiteren van regelmatige releases en updates. Tegelijkertijd is er ruimte  voor klant-specifieke wensen vanwege het flexibele karakter van de software. CORAX is bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor de klant er snel zelfstandig mee aan de slag kan.

MLS Premium voor complexe magazijnomgevingen

MLS Premium is vanwege haar rijke functionaliteit geschikt voor grote, complexe en veelal gemechaniseerde magazijnomgevingen. The MLS Basis Module heeft de volgende functionaliteiten: Inbound​, Stock management, Outbound inclusief labour management, Interface tool set voor ERP/MRP, Kwaliteitscontrole, Truck load planning en Cycle counting. Optioneel kan er nog voor een groot aantal aanvullende modules gekozen worden, zoals Douane, Accijns, Dock management, Emballagebeheer en nog vele anderen.

Team

Davanti beschikt over een zeer ervaren en hecht team van 80 professionals. Veel van onze mensen werken al heel lang in ons specialisme; als je al onze jaren ervaring optelt, hebben we meer dan 400  jaar warehouse management kennis in huis. Hierdoor zijn we in staat snel en grondig een warehouse te doorgronden en kunnen we goed onderbouwde adviezen geven. Davanti heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en snelle responsetijden. Dit staat garant voor een geweldig commitment van onze medewerkers. Warehouse Management en Warehouse Control in alle facetten is onze core business.

Wij leveren niet een standaard product en zijn dan verdwenen. Wij leveren een oplossing die tot stand komt door intensieve samenwerking; graag blijven we betrokken totdat het gewenste resultaat volledig is gerealiseerd. Al onze mensen hebben een grote affiniteit met en kennis van de logistieke markt.

Drie continenten

Onze WMS’en worden in Zaltbommel ontwikkeld door ruim 80 professionals. Dat heeft voor u als gebruiker een heleboel voordelen. Direct en snel zakendoen bijvoorbeeld. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, is zijn inmiddels actief op 3 continenten. Davanti heeft kantoren in Polen, Australië en de USA. We hebben al meer dan 160 implementaties gedaan in 15 landen.

CORAX, the online WMS

Voordelen WMS CORAX

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Bezoekadres  
Adres Papendorpseweg 83
Postcode 3528 BJ
Plaats Utrecht
Postadres  
Adres Postbus 4060
Postcode 3502 HB
Plaats Utrecht
Telefoon 088 - 345 45 00
E-mail info@davantigroup.com