Stel uw vraag  

Internationaal transport

De Bruyn Transport

Bezoek website

De Bruyn Transport

Internationaal transport

Transportbedrijf in Nieuwkoop

De Bruyn Transport heeft een eigen kantoor, eigen opslagfaciliteiten en een eigen werkplaats voor onderhoud van de eigen vloot. Bovendien beschikt de Bruyn over een eigen was- en spoelplaats.

Gekwalificeerde medewerkers

Enorm belangrijk daarbij zijn de absoluut gekwalificeerde medewerkers. De onderneming zorgt voor eigen opleiding van (nieuwe) medewerkers. Hierdoor zijn zij altijd snel vertrouwd met de eigen transportmiddelen en de relaties. Voor de interne opleiding van (nieuwe) chauffeurs is een team chauffeurs dat zich daar mee bezighoudt.

Alle soorten transporten mogelijk!

Dagelijks worden transporten verzorgd door een team van ca. 60 medewerkers en wordt gebruik gemaakt van ca. 50 trekkers en vrachtwagens met ca. 75 verschillende opleggers.

Vanzelfsprekend beschikt de Bruyn over alle denkbare vergunningen en ontheffingen voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Het speelt daarom geen enkele rol of er ladingen van 20 meter lang vervoerd dient te worden of dat er een vracht afvallen vervoerd moet worden. Alles kan!

Internationaal transport door Europa

De Bruyn vervoert veel materialen t.b.v. nieuwbouw en renovatie projecten. Daarvoor worden allerlei verschillende soorten auto’s ingezet. U kunt onze auto’s aantreffen of zien op alle wegen van Europa. Het merendeel van de transporten verzorgen wij echter binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk., Spanje, Oostenrijk en Zwitserland.

Maatwerk door kwaliteitsmanagement systemen

Belangrijk zijn altijd:

 • Het grote verantwoordelijkheidsgevoel van onze medewerkers
 • Onze lijfspreuk: ‘’altijd op weg, altijd op tijd’’

Daarom beschikt De Bruyn Transport sinds veel jaren over een kwaliteitsmanagement systeem volgens NEN EN ISO 9001;2000 en een kwaliteitsmanagement systeem volgens GMP. Hierdoor is het mogelijk altijd maatwerk te leveren en te garanderen omdat de onderneming beschikt over alles wat daarvoor noodzakelijk is. En wij zijn er niet voor niets trots op dat wij kunnen zeggen dat onze opdrachtgevers altijd op ons vertrouwen (kunnen).

De Bruyn Transport in het kort

 • Alle soorten transporten zijn mogelijk:
  - Kranen en kooiaap
  - Bulktransport
  - Silotransport
  - Kippertransport
  - Speciaal vervoer
 • Transport door heel Europa, voornamelijk:
  - Benelux
  - Duitsland
  - Frankrijk
  - Spanje
  - Oostenrijk
  - Zwitserland
 • Warehousing

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0172 - 82 09 10!

Adres Nieuwveenseweg 30
Postcode 2421 LD
Plaats Nieuwkoop
Telefoon 0172 - 82 09 10
E-mail info@weddebruyn.nl