Stel uw vraag  

Transport Nederland en Benelux

De Mooij Zoetermeer

Bezoek website

De Mooij Zoetermeer

Geconditioneerd transport van groenten en fruit

Ideale transportpartner uit Zoetermeer

De Mooij Zoetermeer is uw ideale partner voor transport. Wij zorgen voor dienstverlening op maat. Ook voor spoedopdrachten op het vlak van transport kunt u steeds een beroep doen op onze service.

Transport van één pallet tot volle ladingen

Als klant van De Mooij Zoetermeer kunt u rekenen op dienstverlening op maat. Wij denken graag met u mee. Of het nu om een pallet gaat of een volle lading. Ook voor last-minute of spoedopdrachten kunt u op ons rekenen. Wij zullen altijd tot het uiterste gaan om alles in goede banen te leiden. 

Dagelijks transport van groenten en fruit

Dagelijks vervoeren wij groenten en fruit van Nederland naar België en weer terug. Dit doen wij met ons modern wagenpark en met gemotiveerde chauffeurs. Zijn wij niet in de gelegenheid om zelf de opdracht voor u uit te voeren dan kunnen wij een beroep doen op een vast netwerk van zelfstandige transportondernemingen die ook gespecialiseerd zijn in het vervoer van groenten en fruit. Op deze manier zijn wij altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Snel anticiperen op logistieke vraagstukken

Interactie met de klant bevordert een optimale verstandhouding. Omdat we onze klanten zien als partners, en zweren bij een nauwe samenwerking, kunnen we sneller anticiperen op de logistieke vragen en op veranderingen binnen uw bedrijf. Zonder daarbij aan kwaliteit te verliezen.

Wegtransport vanuit centrale locaties

De Mooij Zoetermeer is gevestigd in Zoetermeer, dichtbij de grootste haven van Europa in Rotterdam. Daarnaast heeft De Mooij Zoetermeer een directe link met de grootste groenten-en fruitveiling van Europa en in het hart van België tussen Antwerpen (o.a. haven) en Brussel (Zaventem). Vanuit deze beide centrale locaties kunnen we onze klanten over het hele land een snelle en efficiënte service bieden, aangepast aan hun specifieke wensen.

De Mooij in het kort

Uitsluitend gekoeld transport van groenten en fruit
Onze expertise spitst zich uitsluitend toe op het gekoelde transport van groenten en fruit. Door onze vloot en ons geschoold personeel zijn we er van overtuigd dat we uw producten op een perfecte manier van A naar B kunnen brengen. Vraag bij interesse naar de mogelijkheden via 079-3411001 of via transport@demooij-zoetermeer.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct +31(0)79 3411001!

Contactpersoon Jolanda de Mooij
Adres Industrieweg 82
Postcode 2712 LC
Plaats Zoetermeer
Telefoon +31(0)79 3411001
E-mail transport@demooij-zoetermeer.nl