Stel uw vraag  

Int. transport

De Waal Transport Ewijk B.V.

Bezoek website

Transportbedrijf Beuningen

Int. transport

De Waal Transport Ewijk B.V.

Het transportbedrijf is een (h)echt familiebedrijf dat is ontstaan in 1960 en zich destijds richtte op de brandstoffenhandel. In 1987 is De Waal Transport Ewijk B.V. geboren en zijn de activiteiten volledig gericht op nationaal en internationaal transport. In 1996 is het bedrijf verhuisd naar het industrieterrein ‘’de Schoenaker’’ te Beuningen.

Vervoer met laadklep en meeneemheftruck

Het transportbedrijf beschikt over nationale- en internationale- vervoers vergunningen en heeft zich gespecialiseerd in het vervoer met laadklep en meeneemheftruck, ook wel kooiaap genoemd. Hierdoor kunnen goederen zelfs op zwaar terrein afgeleverd worden, zoals de bouw.

Flexibel door vaste medewerkers

Er werken uitsluitend vaste, goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers, die weten dat flexibiliteit hoog in ’t vaandel staat bij het transportbedrijf. Dit is te verwezenlijken doordat de chauffeurs met vaste voertuigen werken en hierdoor kan er zeer precies gepland worden.

Wagenpark

Het eigen wagenpark bestaat uit 11 trekkende eenheden, 5 trailers en 4 aanhangwagens. 4 combinaties zijn voorzien van meeneemheftrucks, 7 voertuigen hebben laadkleppen met een elektrische palletwagen en 2 voertuigen hebben zelfs een combinatie van een laadklep en een meeneemheftruck. Doordat er voertuigen in verschillende uitvoeringen en maten zijn, kunnen goederen van diverse afmetingen en gewichten vervoerd worden naar bijna elk adres.

De Waal in het kort

  • Nationaal- en internationaal transport
  • Laden en lossen met eigen meeneemheftrucks
  • Laadklep in combinatie met elektrische palletwagen
  • Voertuigen in verschillende uitvoeringen en maten waardoor goederen van diverse afmetingen en gewichten vervoerd kunnen worden
  • Goederen afleveren op zwaar terrein, zoals op de bouw 

Neem contact met ons op voor informatie:

Adres Goudwerf 6 (ind.terr. de Schoenaker)
Postcode 6641 TG
Plaats Beuningen
   
Postadres Steeg 5
Postcode 6644 KN
Plaats Ewijk
   
Telefoon 0487 - 521895
E-mail info@dewaaltransport.nl