Stel uw vraag  

Int. transport

De Waard Transport

Bezoek website

De Waard Transport B.V. Internationaal Transport

Int. transport

Internationaal transport en logistiek

De Waard Transport is een internationaal transportbedrijf gericht op transport en logistiek, met meer dan 80 jaar ervaring. Sinds 1960 rijden de vrachtwagens van de Waard Transport dagelijks op bestemmingen in Zuid Europa. Het transportbedrijf vervult hierin een duidelijke pioniersrol, het was één van de eerste met groupage vervoer van en naar Italië en is daarin nog steeds actief. Door de transito-problematiek in de EU-landen zijn wij ook al in de begin jaren 90 begonnen met intermodaal vervoer, ook op dit gebied gelden wij dus als voortrekker.

Wij doen gecombineerd weg-rail vervoer tussen Nederland en Italië (vice versa). Dit systeem hebben we in de afgelopen 20 jaar verder ontwikkeld en we voeren momenteel als enige, geheel in eigen beheer, intermodale geconditioneerde transporten uit met door ons ontwikkelde koelwisselbakken. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van stukgoed ADR produkten, die wij uitvoeren met gekwalificeerde chauffeurs en met kennis van zaken.

Logistiek regisseur!

In onze dienstverlening treedt de Waard Transport nadrukkelijk op als logistiek regisseur, met een organisatie die daarop is afgestemd. Dit sluit aan bij een veranderende marktsituatie, de inzet van andere vervoers-modaliteiten en de wensen van klanten naar “supply-chain management”. Wij vertrekken nagenoeg dagelijks naar diverse bestemmingen in Zuid Europa, wij zijn al jarenlang: dé  Italië specialist voor al uw vervoerswensen!

ROAD2RAIL en FRESH&CO2Less

Geconditioneerd transport met duurzame vervoersoplossing

Vanaf 2011 bieden wij onze klanten een groene en duurzame vervoersoplossing voor uw geconditioneerde transporten van en naar Italië. Met eigen materieel en in eigen regie, bieden wij een duurzame “huis-huis” oplossing voor uw geconditioneerde produkten.

Onder het motto “ROAD2RAIL en FRESH&CO2LESS", maar ook met het keurmerk “LEAN and GREEN”, vervoeren wij snel, betrouwbaar en duurzaam uw geconditioneerde produkten. Met deze “modal shift” maar vooral ook “mental shift” kunnen we onze klanten overtuigen van het feit dat alle produkten “duurzaam” te vervoeren zijn. Wilt u ook dé voortrekker zijn in CO2 besparen. Dan bent u bij de Waard Transport op het groene spoor!

De Waard Transport EXPRESS

Gezien onze jarenlange ervaring met Italië en in Europa vervoeren wij samen met een aantal landen gespecialiseerde transportbedrijven in een Europees netwerk, 24 uurs transporten uit. Kijkt u op onze website of op die van LASTMINUTECARGO.nl en wij bieden u de beste oplossing.

De Waard Transport in het kort

  • Gericht op transport en logistiek
  • Dagelijks transport op Zuid Europa
  • Intermodaal vervoer
  • Geconditioneerd transport
  • Supply-chain management
  • LEAN & GREEN keurmerk
  • ISO-9001 gecertificeerd
  • HACCP gecertificeerd

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0) 226 313141

Adres De Mossel 18-20
Postcode 1723 HZ  
Plaats Noord Scharwoude
Telefoon +31 (0) 226 313141
E-mail info@dewaardtransport.nl