Stel uw vraag  

565.000 m2 warehousing

DHB Logistiek

Bezoek website

Warehouse bij DHB Logistiek

565.000 m2 warehousing

565.000 m² warehousing

DHB haalt uw goederen op bij uw eigen productie- en opslagfaciliteiten. Maar indien gewenst kan DHB uw goederen ook opslaan. Met DHB beschikt u over 565.000 m2 warehousing, verspreid over 27 locaties in de Benelux. Uw goederen bevinden zich altijd in de nabijheid van uw klanten en u vermindert het aantal transporten over de weg. Resultaat: u speelt kort op de bal en verhoogt uw rendement.

Warehousing op maat

U kiest hoe u de locaties van DHB inzet: als 'public warehouse', als 'dedicated warehouse', als 'cross-dock platform' of als 'vendor hub'. De medewerkers van onze warehouses zijn goed getraind, flexibel en betrokken bij de wensen van onze klanten. De warehouses zelf hebben alle moderne faciliteiten - ook voor het opslaan en behandelen van ADR-goederen.

De focus op uw markt

Besteed uw warehousing uit aan een specialist als DHB. Uw bedrijf focust zich op zijn kerncompetenties en verlicht zijn investeringen. Dankzij de strategische flexibiliteit van DHB warehousing reageert u sneller op de vragen van uw markt, zonder extra belasting van uw eigen structuur.

Meer informatie over DHB

Wilt u uw distributie in de Benelux inzetten als een krachtig en duurzaam instrument waarmee u soepel en accuraat de steeds wisselende vragen van uw klanten beantwoordt? Neemt u dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

DHB Logistiek in het kort

  • 565.000 m² warehousing
  • 27 warehouse locaties binnen de Benelux
  • Minder transport
  • Warehousing op maat

Contactgegevens

DHB Logistiek   
Adres Logistiekweg 18
Postcode 4906 AB 
Plaats Oosterhout
Telefoon +31 (0)162 - 42 88 78
E-mail geert.detollenaere@dhb-logistiek.com