Stel uw vraag  

Wereldwijde pakketservice

DHL Express Nederland

Bezoek website

Wereldwijde pakketservice

DHL Express

DHL wereldwijd

AdrianDalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn, drie ambitieuze ondernemers uit San Francisco, richtten in 1969 DHL op en begonnen met het vervoer van douanedocumenten per vliegtuig. Hierdoor werd de inklaringstijd voor vrachtzendingen drastisch ingekort. Waar de eerste vluchten vooral tussen San Francisco en Honolulu plaatsvonden, werd later het netwerk uitgebreid tot in alle uithoeken van de wereld. Sinds 2013 mag DHL zich wereldwijd marktleider noemen ophet gebied van internationale expresbezorging en logistiek.

DHL Express Nederland

DHL Express zit inmiddels veertig jaar in Nederland. In deze periode is er veel veranderd, maar de inzet, mentaliteit en trots zijn nog even sterk aanwezig. Logistiek is meer dan vervoeren alleen. Met onze logistieke diensten verbinden wij uw bedrijf met uw klant. DHL Express begrijpt dat uw zending meer is dan alleen een pakje. Wat u ook verstuurt, wij weten hoe uw zending het verschil kan maken. Met ons wereldwijde netwerk levert DHL Express op tijd en op het juiste adres. Precies zoals u aan uw klant heeft beloofd!

De komende tijd investeren wij 45 miljoen euro in uitbreiding en vernieuwing van de Nederlandse vertakking van het internationale expresnetwerk. In totaal worden zeven nieuwe vestigingen gebouwd en twee volledig uitgebreid en vernieuwd. Met deze kwaliteitsinjecties kan DHL Express de capaciteit verhogen en innovaties introduceren. Als klant kunt u hierdoor nóg meer service en snelheid van ons verwachten.

DHL Top Employer 2016

Al onze medewerkers zijn door middel van een wereldwijdtrainingsprogramma opgeleid tot Certified International Specialist. Hiermee heeft DHL een cultuur ontwikkeld waar  inzet, passie en trots op DHL voorop staat en alles draait om de klant. Door het volgen van meerdere modules wordt kennis over internationaal expresvervoer vergroot. Hiermee kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn en ondersteunen met internationaal zakendoen. Niet voor niets is DHL door het investeren in haar medewerkers gecertificeerd als ‘Top Employer 2016’. 

DHL kiest voor MVO

Met DHL kiest u voor een partner die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Dit houdt in dat we onze medewerkers, het milieu, de maatschappelijke belangen en het kapitaal dat aan ons is toevertrouwd op een respectvolle en duurzame manier behandelen. Wij richten ons op vier strategische gebieden van betrokkenheid - GoGreen, GoHelp, GoTeach en Volunteering - om onze verantwoordelijkheid waar te maken. Zo bieden wij oplossingen die bijdragen aan een duurzame en positieve verandering in de wereld. Zoals het inzetten van fietskoeriers, een rondvaartboot, schonere vliegtuigen en auto’s.

DHL medewerkers staan voor u klaar!

Met alle ervaring op het gebied van internationale expreszendingen biedt DHL Express u de beste ondersteuning voor het verzenden en ontvangen van pakketten en documenten. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bezoek de website van DHL Express

DHL Express in het kort

  • Wereldwijd verzenden met een snelle overkomstduur
  • Zeer gebruiksvriendelijke boekingsmogelijkheden
  • Voor iedere verzendbehoefte zowel zakelijk als particulier
  • Levering gegarandeerd vóór 9.00 uur, vóór 12.00 uur of vóór einde werkdag
  • Groot aanbod aanvullende diensten
  • Verzenden zowel met als zonder klantnummer
  • Via Track &Trace altijd gedetailleerd inzicht over al uw zendingen
  • Elektronisch bewijs van aflevering inclusief handtekening

Ter promotie van ons nieuwe product DHL EXPRESS EASY! Bekijk hoe Tom Coronel een horloge uit zijn eigen horlogelijn naar Japan verstuurt met DHL EXPRESS EASY. Betrouwbaar, makkelijk en passend bij Tom, supersnel!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct 088 - 0552 000

Bedrijf DHL Express Nederland
Adres Anchoragelaan 32
Postcode 1118 LD
Plaats Schiphol
Telefoon +31 (0)88 - 0552 000
E-mail dhldirectsales@dhl.com

Bezoek de website van DHL Express