Stel uw vraag  

Internationaal Expediteur Schiphol

DHL Global Forwarding

Bezoek website

Internationaal Expediteur Schiphol

DHL Global Forwarding

Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn, drie ambitieuze ondernemers uit San Francisco, richtten in 1969 DHL op en begonnen met het vervoer van douanedocumenten per vliegtuig. Hierdoor werd de inklaringstijd voor vrachtzendingen drastisch ingekort. Waar de eerste vluchten vooral tussen San Francisco en Honolulu plaatsvonden, werd later het netwerk uitgebreid tot in alle uithoeken van de wereld. Dit netwerk is nog steeds de basis van DHL Express.  

DHL Global Forwarding, sinds 1815

Al vele jaren eerder, in 1815, stichtte Louis Danzas het bedrijf wat de ruggengraat van DHL Global Forwarding zou gaan vormen: Danzas Air & Ocean. Danzas bereikte vele successen en werd in 1999 overgenomen door Deutsche Post, die inmiddels ook DHL in haar concern had opgenomen. Danzas Air & Ocean ging in 2008 verder onder de naam DHL Global Forwarding.

De specialist in forwarding business

Met meer dan 200 jaar ervaring in de forwarding business en een uitgebreide expertise in meer dan negen verschillende sectoren, is DHL Global Forwarding vandaag de dag wereldwijd één van de belangrijkste bedrijven in de forwarding industrie.

Naast DHL Express en DHL Global Forwarding behoren ook DHL Parcel, DHL Supply Chain en DHL Freight tot de DHL familie die overal ter wereld aanwezig is en klaar staat voor haar klanten.

DHL Global Forwarding Nederland

DHL Global Forwarding is expert in luchtvracht, zeevracht, industrial projects, transport management en douane inklaringen.  Onze passie is om internationale handel mogelijk te maken en dit doen wij dan ook met de inzet, mentaliteit en trots die u van een internationale forwarder kunt verwachten.  

Als marktleider in zakelijke luchtvracht streven wij continu naar innovatie. We hebben de flexibiliteit om ons aan te passen aan de altijd veranderende markt, maar we focussen vooral op een secure werkwijze. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd aankomt en u uw beloftes aan uw klant kunt nakomen. In ons Life Science Competence Center kunnen wij ook tegemoet komen aan de specifieke eisen die de farmaceutische industrie stelt.

DHL staat voor betrouwbaarheid

Als specialist in zeevracht biedt DHL Global Forwarding tevens diverse mogelijkheden om uw zending betrouwbaar, flexibel en kostenefficiënt van de ene naar de andere kant van de wereld te sturen. Daarbij heeft u de keuze uit Full-Container-Loads (FCL) en Less-than-Container-Load (LCL) waarmee we uw vracht kunnen verschepen naar elke grote containerhaven ter wereld.

DHL kiest voor MVO

Met DHL Global Forwarding kiest u voor een partner die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Dit houdt in dat we onze medewerkers, het milieu, de maatschappelijke belangen en het kapitaal dat aan ons is toevertrouwd op een respectvolle en duurzame manier behandelen. Wij richten ons op vier strategische gebieden van betrokkenheid - GoGreen, GoHelp, GoTeach en Volunteering - om onze verantwoordelijkheid waar te maken. Zo bieden wij oplossingen die bijdragen aan een duurzame en positieve verandering in de wereld.

DHL medewerkers staan voor u klaar!

Al onze medewerkers worden door middel van een wereldwijd trainingsprogramma opgeleid tot Certified International Forwarder. Hiermee heeft DHL een cultuur ontwikkeld waar  inzet, passie en trots op DHL voorop staat en waarin alles draait om de klant. Door het volgen van meerdere modules wordt kennis over de forwarding business vergroot. Hiermee kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn.

Internationale verzending

Met alle ervaring in en kennis over de forwarding industrie biedt DHL Global Forwarding u de beste ondersteuning voor het verzenden en ontvangen van uw internationale zendingen. Onze medewerkers bieden een hoge mate van passie, kennis en expertise, en staan voor u klaar!

Bezoek website

DHL Global Forwarding in het kort

DHL Global Forwarding, dé expert in:

  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Industrial projects
  • Transport management
  • Douane inklaringen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)20 3169000!

Adres Prestwickweg 1
Postcode 1118 LC
Plaats Schiphol Zuid-Oost
Telefoon +31 (0)20 3169000
E-mail info@dhl.com

Bezoek website