Stel uw vraag  

Transport Zwitserland

Dimetra Holland BV

Bezoek website

Transport van en naar Zwitserland

Transport Zwitserland

Dimetra Holland BV | De transporteur die dagelijks in Zwitserland komt

Als transporteur zijn wij een belangrijke schakel in uw logistieke keten. Wij zien het dan ook als onze missie om een betrouwbare logistieke partner te zijn. Dat is niet veranderd sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1976. De ervaring leert dat wij veel kunnen bijdragen aan de tevredenheid van uw klanten. Het zijn de details die het verschil maken.

Snel & betrouwbaar vervoer

Hebt u klanten of leveranciers in Zwitserland? Kies voor snel en betrouwbaar vervoer door Dimetra. Wij kennen als geen ander de weg in dit Alpenland. Al meer dan 20 jaar zijn we dagelijks onderweg van en naar bestemmingen in heel Zwitserland. Met onze vloot van meer dan 40 trucks en gevarieerde trailers. Geschikt voor machinetransport, geconditioneerd vervoer tot vervoer van diefstalgevoelige producten en containers.

Profiteer van korte levertijden

Als groupagevervoerder rijden we op bestemmingen in het gehele land. Dankzij een slim estafettesysteem profiteert u van korte levertijden. Vrachtwagens vanuit Nederland wisselen halverwege Duitsland van oplegger met onze vrachtwagens vanuit Zwitserland. Daardoor kunnen we uw zending vanuit Nederland binnen korte termijn afleveren. Dat maakt uw logistieke planning gemakkelijker!

Adequate communicatie met de planning. Betrouwbare laad- en lostijden. Representatieve, gemotiveerde chauffeurs. Goed onderhouden, modern materieel. Voorzichtigheid in het omgaan met de lading. Zorgvuldige beheersing van de temperatuur. Ons hele team maakt zich er sterk voor dat uw goederen veilig en precies volgens afspraak worden afgeleverd!

Douaneformaliteiten en tolplicht

Wat we ook vervoeren, we hebben maar één doel. Uw lading veilig overbrengen. Daarom beschikken we over het juiste materieel én de juiste kennis. Niet voor niets hebben we onder meer IFS-, ISO- en ADR-certificaten. Typerend voor het transport zijn nog steeds de douaneformaliteiten en de tolplicht. Werk voor de specialisten van Dimetra!

Ze zijn inmiddels een bekende verschijning op de weg in Zwitserland: de groen/goudkleurige trucks en opleggers van Dimetra.

Met ons heeft u goud in handen, en denkt u groen.

De voordelen van Dimetra

  • Koel- en Vriesgroupagevervoer
  • Containertransport
  • Volumetransport
  • Machinetransport
  • Op- en Overslag
  • Douaneloods
  • Eigen in- en uitklaring

Zoekt u een transportbedrijf met kennis van Zwitserland? Neem direct contact op met de Zwitserland expert!

Adres Glashorst 123
Postcode 3925 BR
Plaats Scherpenzeel
Telefoon 033 - 277 22 66
Fax 033 - 277 44 98
E-mail info@dimetra.nl