Stel uw vraag  

Payrolling

DIRECT Payrolling

Bezoek website

Transport en logistiek payrolling

Payrolling

Wat doet DIRECT Payrolling

DIRECT Payrolling neemt de personeelsadministratie over van haar opdrachtgevers en wordt juridisch werkgever van de werknemers. Ook neemt DIRECT Payrolling de daarbij behorende plichten en risico’s op zich. De opdrachtgever blijft hierbij zelf verantwoordelijk voor het werven en selecteren van personeel en behoudt ook de dagelijkse aansturing op de werkvloer. DIRECT Payrolling verlaagt de intensiteit en de complexiteit van het werkgeverschap en heeft daarmee vooral een ‘ontzorgende’ rol.

De payrollconstructie

Omdat DIRECT Payrolling juridisch werkgever is, liggen de verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel bij ons. De opdrachtgever blijft hierbij functioneel werkgever, maar dan zonder deze verantwoordelijkheden.

De opdrachtgever heeft zelf de touwtjes in handen als het gaat om het aansturen van de medewerker. Hier houdt DIRECT Payrolling zich niet mee bezig. Ook de hoogte en vorm van de beloning van de medewerker wordt door de opdrachtgever zelf vastgesteld. De opdrachtgever geeft periodiek de uren door aan DIRECT Payrolling, die aan de medewerker moeten worden uitbetaald.

In theorie verandert er voor de medewerker dus weinig. DIRECT Payrolling fungeert als partij op de achtergrond. Enkel de arbeidsovereenkomst, de loonbetaling en de bijbehorende loonstrook worden door DIRECT Payrolling verzorgd. Uiteraard is DIRECT Payrolling ook de aangewezen partij voor vragen van de medewerker omtrent deze zaken.

De voordelen voor u als u klant wordt bij DIRECT Payrolling

  • Ontzorging en tijdbesparing. U als ondernemer kan zich weer bezighouden met de core-business van uw onderneming.
  • Hogere mate van flexibiliteit. Voor de ondernemers die met hun personeelsbestand flexibel in willen spelen op veranderende (markt)omstandigheden biedt payrolling door de flexibele arbeidscontracten een uitkomst.
  • Administratieve lasten verlichting. Het uitbesteden de administratie heeft een sterke afname van de administratieve druk tot gevolg.
  • Minder werkgeversrisico’s. Door de overname van het juridisch werkgeverschap komen de werkgeversrisico’s bij de payrollonderneming te liggen.
  • Kostenbesparing. Payrolling kan een behoorlijke besparing opleveren in de personeelskosten, waarbij alles wordt gereduceerd tot één inkoopfactuur.
  • Deskundigheid op het gebied van personeelsadministratie en regelgeving. DIRECT payrolling ondersteunt de opdrachtgever en de medewerkers met advies op het gebied van contractbeheer en arbeidsrecht.
  • Wij zijn KIWA en NEN4400-1 gecertificeerd, NBBU lid en tevens is het bezit van een G-rekening.

DIRECT Payrolling wil maar één ding, namelijk ondernemen makkelijker maken voor U.

DIRECT Payrolling in het kort

  • NBBU lid
  • NEN4400-1 certificering
  • KIWA certificering

Benieuwd naar de payroll mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Jansbuitensingel 7
Postcode 6811 AA
Plaats Arnhem
Telefoon 026 - 372 45 20
E-mail info@directpayrolling.nl