Stel uw vraag  

Losgestort transport

DTC Surhuisterveen BV

Bezoek website

Losgestort Transport met walking floors

Losgestort transport

Ons bedrijf DTC Surhuisterveen BV

DTC Surhuisterveen is een relatief klein bedrijf, maar een grote speler op het gebied van losgestort transport met walking floors. Wij zijn al jaren actief, met name in de afval en recycling sector. Echter, daarbuiten zijn wij ook het aanspreekpunt voor al uw losgestort vervoer. Bovendien beschikken wij over 13,60 tautliners voor al uw gepalletiseerd transport, transport in balen en het transport van gereed product.

Afvaltransport is onze kunde

DTC Surhuisterveen beschikt zelf over vergunningen voor afvaltransport in België, Duitsland en Nederland. Ook beschikken we over de Duitse TransportGenehmigung die ons in staat stelt om gevaarlijk afval te vervoeren van, naar en binnen Duitsland.

Al onze chauffeurs, en ondervervoerders zijn onderwezen op dit gebied en hebben genoeg expertise om op een verantwoorde wijze hun werk te doen. Daarnaast zijn alle chauffeurs VCA-gecertificeerd en volgen zij regelmatig cursussen, zodat hun kennis actueel blijft.

Bereikbaarheid is een belangrijk punt in onze organisatie. Indien u wilt weten hoe uw transport verloopt, wordt u met een telefoontje snel en persoonlijk op de hoogte gesteld. Onze planners zijn continu op de hoogte van de dagelijkse gang van zaken en kunnen u daarnaast informeren en adviseren over wat er nodig is om uw transporten te laten uitvoeren.

Transport naar hoofdzakelijk Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk

Ons huidige werkgebied omvat hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Noord-Franrkijk. Wij zijn echter continu bezig om met de klanten en de daarbij behorende transportstromen mee te bewegen, wat betekent dat transporten naar andere landen ook zeker mogelijk zijn bij ons.

Wat vervoeren wij?

Wij vervoeren onder andere: afvalhout, vershout, oud papier, nieuw papier, zaagsel, bedrijfsafval, huisvuil, plastic/ kunststof, tapijt, mest, compost, metalen, rubber etcetera. Kortom: teveel om op te noemen!

Ons materieel

Ons wagenpark bestaat uit 90 tot 94 kuub aluminium walking floor opleggers. Deze opleggers zijn geschikt voor het transport van volumineus losgestort materiaal, maar ook voor balen, big bags en pallets. Ze kunnen van boven en van achter geladen worden en zijn ook geschikt om voor een dock te laden. Dankzij hun relatief laag leeg gewicht zijn ze in veel gevallen een prima alternatief voor de doorgaans zwaardere containerwagens. Bovendien kunnen zij ook binnen in een loods lossen en daardoor op plekken worden in gezet, waar niet genoeg hoogte is om een containerbak te kippen. 

Naast de walking floors zetten wij de welbekende 13,60 tautliners in. Deze flexibele opleggers zijn uitgerust met spanbanden, hoekstukken, anti-slipmatten, stophout en planken. Ze zijn van de zijkant, van boven en van achteren te beladen en zijn dankzij hun laag gewicht bij vele transporten inzetbaar.

Tot slot zijn bijna alle wagens uitgerust met GPS en een boordcomputer.

Kortom

DTC Surhuisterveen: De Transport Compagnon!

DTC Surhuisterveen BV in het kort

  • Specialist in losgestort transport met walking floors
  • 13,60 tautliners voor al uw gepalletiseerd transport
  • Vergunningen voor afvaltransport
  • Duitse TransportGenehmigung 
  • 90 tot 94 kuub aluminium walking floor opleggers

Losgestort transport uitbesteden?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)512 - 36 80 00!

Adres Kazernestrjitte 4
Postcode 9151 HT
Plaats Holwerd
Telefoon +31 (0)512 - 36 80 00
E-mail planning@dtcsurhuisterveen.nl