Stel uw vraag  

Kooiaap transport

Duijghuijzen Internationale Expediteurs bv

Bezoek website

Kooiaap Transport Benelux

Kooiaap transport

Fijnmazige distributie binnen de Benelux met meeneemheftruck

Duijghuijzen Logistieke Oplossers in fijnmazige distributie Benelux met meeneemheftruck. Dit betekent korte doorlooptijden van juist ook kleine zendingen. Wilt u een goed en betrouwbaar voorraadmanagementsysteem invoeren, dan is het zeker zo belangrijk voor een logistiek dienstverlener te kiezen die haar operatie hierop heeft ingericht.

De directe beschikbaarheid van voorraad is een van de belangrijkste aspecten binnen de logistiek. Het wil echter niet altijd zeggen dat voorraad ook ruimtebeslag en ‘dood kapitaal’ betekent; als u kiest voor een korte doorlooptijd van zendingen bespaart u aanzienlijke kosten.

Kiest u daarom voor ons: de planningsafdeling werkt in verschoven diensten, de loodsmedewerkers draaien in ploegen en de chauffeurs zorgen dat ze op het afgesproken tijdstip bij u dan wel rechtstreeks bij uw klant afleveren.

Een goed voorraadmanagementsysteem kan niet functioneren zonder de inzet van een goede, betrouwbare logistiek dienstverlener die kennis heeft van úw markt en úw klanten. Die weet dat (tijds-) afspraak = (tijds-) afspraak!

Het direct aanleveren op de uiteindelijke plaats van bestemming (uw klant) al dan niet met een meeneemheftruck levert voor onze opdrachtgevers aanzienlijke (financiële) voordelen op. Denkt u alleen eens aan de tijdbesparing die het uw magazijnmedewerkers oplevert doordat de goederen niet op uw magazijn gelost en weer geladen hoeven te worden, u heeft minder vrachtwagenbewegingen op uw terrein, minder ruimtebeslag in uw magazijn én misschien het allerbelangrijkste voordeel: de levertijden kunnen met minimaal 1 dag bekort worden. Maak dus gebruik van de kwalitatief hoge dienstverlening die wij onze klanten (voornamelijk binnen de bouwmaterialenhandel) bieden!

Afspraak is afspraak in relatie tot kwaliteit

Ons credo is afspraak = afspraak en de relatie tot kwaliteit is heel simpel. Kwaliteit voelt de klant alleen als alle afspraken worden nagekomen. Uw klanten ervaren dit op dezelfde manier als de onze, het verschil is dat u de afspraak met uw klant maakt en uw logistiek dienstverlener deze gemaakte afspraak dan ook moet nakomen. Duijghuijzen Logistieke Oplossers garandeert dit met een performance van 99,7%! Wij leveren met onze gehele organisatie Kwaliteitslogistiek… Hetgeen betekent dat u voor hetzelfde geld uw logistieke zorgen kwijt bent.

Wij doen ons werk met passie, correctheid en een hoge leveringsbetrouwbaarheid. De mens is ons kapitaal en de klant staat centraal!

Kortom: Alle logistieke zorgen nemen wij bij u weg!

Duijghuijzen Internationale Expediteurs bv

  • Fijnmazige distributie Benelux
  • Duurzaam en efficiënt
  • Uitleverbetrouwbaarheid 99%
  • Service- en oplossingsgericht

Neem contact met ons op voor informatie:

Adres Goudwerf 5
Postcode 6641 TE
Plaats Beuningen
Telefoon +31 (0)24 - 679 00 00
E-mail info@duijghuijzen.nl