Stel uw vraag  

Int. transport

Eurotrex Transport

Bezoek website

Eurotrex transport- en koeriersdiensten

Int. transport

Erkend luchtvracht transporteur Schiphol

Eurotrex is gestart als koeriersbedrijf in 2001 te Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot het huidige transportbedrijf dat we nu zijn.  In verband met het eenworden van de Europese unie is de naam eurotrex tot stand gekomen. Euro van Europa (Europese unie) en trex als samenvoeging van transport en expeditie. Want, naast koerieren was er de intentie om groter te groeien naar transport en door Europa te transporteren.

Inmiddels zijn wij een onderneming met grootse mogelijkheden, met 24 uur, 7 dagen per week op- en overslag.

Na het behalen van de NIWO vergunning is eurotrex uitgegroeid tot het huidige transport bedrijf opererend vanuit Aalsmeer met kleinschalige op- en overslag mogelijkheden. We beschikken over een eigen heftruck.

Transport naar Europa en Oost-Europa

Buiten onze specialistatie in koelvries transport richten we ons op Luchthaven transport, vervoer van gevaarlijke stoffen, groupage-, spoed- en ad-hoc vervoer, grote verhuizingen met groot materiaal en city distributie. Groupage vervoer naar diverse Europese en Oost-Europese bestemmingen voeren wij ook graag voor u uit.

Koerierdiensten - Snel en flexibel

Wij kunnen koerierswerkzaamheden verrichten van 1 tot 1.800 kilo. Deze werkzaamheden beginnen bij ons met combo's tot 500 kilo, daarna gebruiken we een bus tot en met een bus XXL.
Diverse bussen kunnen verzegeld worden zodat bedrijven die graag verzegeld vervoer wensen ook door ons bediend kunnen worden.

Gevaarlijke stoffen - ADR Transport

Voor transport met gevaarlijke stoffen bent u bij ons aan het goede adres. Een aantal van onze voertuigen is hiervoor uitgerust en onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd.

Schiphol transport - Luchtvracht - ACN

Eurotrex is ACN geregistreerd en onze chauffeurs zijn voorzien van een Schipholpas. Hierdoor zijn wij in staat om uw transport direct op te halen en bezorgen bij de handlers op Schiphol en andere Nederlandse luchthavens.

Eurotrex Transport in het kort

  • 24 uur, 7 dagen per week op- en overslag
  • NIWO vergunning
  • Europese en Oost-Europese bestemmingen 
  • Koerierdiensten
  • Gevaarlijke stoffen - ADR Transport
  • Schiphol transport - Luchtvracht - ACN

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Adres Hogedijk 286 a
Postcode 1432 BC 
Plaats Aalsmeer
Telefoon +31 (0)297 - 34 50 97
E-mail info@eurotrextransport.eu