Stel uw vraag  

ERP handelssoftware

Exact

Bezoek website

Exact

Marktleider in ERP handelssoftware

Exact is de marktleider in bedrijfssoftware. Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek.

Met 1.400 specialisten helpen we duizenden bedrijven met onze innovatieve softwareoplossingen. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Handelssoftware van Exact

Alles geïntegreerd. Alles onder controle. De handelsoplossingen van Exact brengen financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem.

Doordat alle data op een centrale plaats staan, werkt iedereen altijd met dezelfde informatie. Zo stroomlijnt Exact je interne logistieke processen en helpt het om je marges te optimaliseren, terwijl je boekhouding automatisch wordt bijgehouden.

Voorraadbeheer en digitaal factureren

Je bespaart kosten dankzij slim inkoopbeleid en voorraadbeheer, digitaal factureren en de vele bankkoppelingen en profiteert van rapportages en automatische signalering. Ook krijg je grip op je de (toekomstige) vraag van klanten. Zo ben je winstgevender.

Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in groothandel.

Exact handelsoplossingen

Wil je weten hoe jij als handelsbedrijf de markt verovert? Bekijk onze handelsoplossingen. De verschillende edities van Exact zijn geschikt voor zowel startende handelaren als grotere ondernemingen met verschillende vestigingen in het buitenland. Voor elk van de groeifases van je handelsbedrijf precies de juiste ondersteuning.

Meer weten? Neem contact op met de handelsexperts van Exact ERP software.

Adres Molengraaffsingel 33
Postcode 2629 JD
Plaats Delft
Telefoon 015 - 7115100
Contact Contactpagina