Stel uw vraag  

Transportbegeleiding

Exceptioneel Transport Europa B.V.

Bezoek website

Transportbegeleiding uitzonderlijk vervoer

Exceptioneel Transport Europa B.V.

Voor het uitvoeren van exceptioneel transport binnen Europa maakt u gebruik van de kennis en kunde van transportspecialist Exceptioneel Transport Europa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en verzorgen onder meer ontheffingen voor exceptioneel transport binnen heel Europa. Dit maakt ons een unieke speler binnen de Europese transportmarkt daar de meeste bedrijven enkel dekking afgeven voor een beperkt aantal landen.

Exceptioneel transport binnen Europa: snel uw transport tot in de puntjes geregeld

Exceptioneel transport binnen Europa: u kunt het met een gerust hart aan E.T.E. overlaten. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij ons vak verstaan. Wij zorgen ervoor dat u uw transport optimaal kunt uitvoeren. Hierbij kunt u onder meer denken aan zaken als:

  • De aanvraag voor ontheffing;
  • In kaart brengen van de snelste route (rekening houdend met wegwerkzaamheden en wegafsluitingen);
  • Reguliere begeleiding van het transport;
  • Begeleiding van uw transport door politie.

Voor ál uw ontheffingen en technische documenten

In aanvulling op het verzorgen van ontheffingen, kan E.T.E. ook de noodzakelijke technische documenten voor verschillende landen verzorgen (o.a. SERT, §70, Scheda Technica en Ficha Technica). U ontvangt van ons ook tijdig een waarschuwing indien de geldigheid van uw langlopende ontheffingen gaat aflopen. Dit geeft u als klant de mogelijkheid om uw ontheffing tijdig te laten vernieuwen.

Meer informatie en contact

Maakt u gebruik van onze expertise bij het regelen van uw exceptioneel transport binnen Europa dan heeft u een verstandige keuze gemaakt. Wij doen het regelwerk voor u waardoor u uzelf veel tijd, geld en moeite bespaart. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer! Bel naar telefoonnummer 0031 (0)10 - 298 28 28 of stuur ons een mail via info@ete.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 010 - 298 28 28!

Adres Abraham van Stolkweg 74-E
Postcode 3041 JA
Plaats Rotterdam
Telefoon 0031 (0)10 - 298 28 28
E-mail info@ete.nl