Stel uw vraag  

15.000 m2 warehousing

Expeditiebedrijf Gebr. Leverink B.V.

Bezoek website

Expeditiebedrijf Gebr. Leverink B.V.

15.000 m2 warehousing

15.000 m2 warehousing

Naast het transport zijn er veel bedrijven die een ander belangrijk deel in de logistieke keten uitbesteden aan een logistiek dienstverlener, namelijk de warehousing. Door opslag, eventuele handelingen en het transport naar de klant te combineren kan er vaak bespaard worden op de totale logistieke kosten.

Op- en overslag

Leverink heeft zich gespecialiseerd in op- en overslag. In de ruim 15.000 m2 grootte opslagruimte slaan wij voor verschillende opdrachtgevers de meest uiteenlopende zaken op. Leverink heeft een aantal vaste opdrachtgevers waaraan een compleet logistiek dienstenpakket wordt aangeboden.

De verschillende goederen komen per vrachtwagen of per container naar Rijssen. Ons magazijnteam zorgt er vervolgens voor dat de goederen worden gelost in ons magazijn, indien gewenst opnieuw op pallets verpakt worden, waarna de goederen worden opgeslagen in ons magazijn.

Transport Management Systeem

De goederen worden geboekt in ons Transport Management Systeem waardoor wij te allen tijde op de hoogte zijn waar uw goederen zich bevinden. De klant kan via ons webportal de voorraad inzien.

Leverink krijgt vervolgens van haar klanten opdracht wanneer welke zending verzonden moet worden. Het magazijnteam van Leverink zorgt er vervolgens voor dat de orders met daarin verschillende soorten artikelen worden verzameld en gezamenlijk worden verpakt op pallets.
Vervolgens worden de orders door Leverink aangemeld bij de geadresseerde, waarna de goederen door onze eigen vrachtwagens op plaats van bestemming afgeleverd worden.

Kortom, bij Leverink vind u complete logistieke dienstverlening onder één dak.

Leverink in het kort

  • 15.000m2 opslagruimten, verdeeld over diverse kleinere hallen
  • De complete dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken
  • Dagelijks transport naar verschillende landen
  • Eigen wagenpark

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0548 - 51 27 19!

Adres Ambachtsstraat 29
Postcode 7461TP
Plaats Rijssen
Telefoon 0548 - 51 27 19
E-mail info@leverink.nl