Stel uw vraag  

Fifthwheel BE-oplegger

Wagenbouw Bolle bv

Bezoek website

Fifthwheel BE-oplegger combinatie

Fifthwheel BE-oplegger

De nieuwe BE oplegger combinatie met het hoogste netto laadvermogen (4300 kg) in Nederland. Eenvoudig en doeltreffend, rekening houdend met de nieuwe BE-rijbewijs wetgeving. Dat is de oplossing van Wagenbouw Bolle bv uit Emmeloord, een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en produceren van transportoplossingen, zowel binnenstedelijk als op bedrijfsterreinen.

Daarom kiest u voor Fifthwheel

  • Verkoop van (maatwerk) Fifthwheels.
  • Ombouw van pick-ups.
  • Kennis en kunde om mee te denken voor de beste klantoplossing.
  • Mogelijkheid voor engineering tot eindproduct.

EG-goedgekeurd en gepatenteerd

De Fifthwheels zijn speciale BE-opleggers met een EG-goedgekeurd en gepatenteerd koppelingssysteem en elektrisch remsysteem. Hiermee kan, in tegenstelling tot standaard aanhangers, een netto laadvermorgen van maar liefst 4300kg worden bereikt.

Stabiel rijden met maximale belading

Het rijden met een Fifthwheel BE-oplegger is stukken stabieler met zware belading dan een gewone aanhangwagen. Maar ook de kogeldruk kan veel groter zijn. Bij een klassieke aanhanger kom je nooit hoger dan maximaal 250 kilo kogeldruk. Met de nieuwe koppeling mogen we tot 1.8 ton gaan.

Daarmee kunnen we een oplegger gewicht realiseren tot 5.300 kilogram. Onze standaard vlakke wagen heeft een laadvloer van 6x2,2 meter oppervlak en weegt slechts 1.000 kilo. Dus houden we 4.300 kilo netto over voor de lading. Een vergelijkbare aanhangwagen van die afmetingen komt niet verder dan 2.500 kilo.

Voor welke voertuigen is de Fifthwheel geschikt?

De Fifthwheel oplegger is eenvoudig op ieder merk pick-up of chassis cabine te bouwen. Voor een aantal voertuigen is de ombouw zelfs al als standaard geproduceerd. Dus geen hoge kosten bij de overstap naar een Fifthwheel oplegger.

Fifthwheel voor zero-emissie fijnmazige binnenstadsdistributie!

Fifthwheel kan zich op de markt voor stadsdistributie met opleggers onderscheiden door het zeer lichtgewicht bouwen van de opleggers. Dit kan mede door het gebruik van de unieke kogelkoppeling. Bovendien kunnen de elektrische voertuigen goed in combinatie met jet elektrische remsysteem van de oplegger. Fifthwheel ondersteunt het Cargohopper initiatief.

Fifthwheel zonder zwanehals-BE trekker combinatie

Het type oplegger voor de stadsdistributie kan ook worden toegepast voor de BE markt voor snelverkeer! Wilt u meer informatie over deze unieke oplegger bel dan direct 0527 - 61 94 06.

5-jaar garantie en uitstekende service & onderhoud

Door het gebruik van standaard Europese onderdelen en componenten voor assen en remmen, bent u overal gewaarborgd voor het verkrijgen van onderdelen. Overigens krijgt u bij Wagenbouw Bolle maar liefst 5-jaar garantie op het chassis en bent u verzekerd van snelle en goede service en onderhoud.

Uitvoeringen van de Fifthwheel BE-oplegger

Standaard vlakke wagens van 5 en 6 meter, andere maten op aanvraag.
Standaard diepladers van 3,5 en 4,5 meter, andere maten op aanvraag.
Gesloten wagen gebaseerd op vlakke wagen, op aanvraag.
Fifthwheel met afzetsysteem 4 en 5 meter, andere maten op aanvraag.
Andere type fifthwheels voor bijv. autotransport, boottransport, paardensport, etc. op aanvraag.

Ervaar het zelf! Vraag de gratis proefrit aan

Natuurlijk kunnen wij schrijven hoe goed en uniek deze BE-oplegger is, maar wij kunnen pas echt overtuigen als u het zelf heeft ervaren. Plan de proefrit direct in via 0527 - 61 94 06.

Voordelen Fifthwheel BE-oplegger combinatie

  • EG-goedgekeurd met gepatenteerde koppeling en remsysteem
  • Netto laadvermogen van 4300kg
  • Blijvend met BE-rijbewijs te besturen
  • Zowel privé als zakelijk gebruik mogelijk.

Vraag nu de gratis proefrit aan:

Adres Verlengde Gildenweg 27
Postcode 8304 BK
Plaats Emmeloord
Telefoon 0527 - 61 94 06
E-mail info@fifthwheeleurope.eu