Stel uw vraag  

Logistieke software

Fiton B.V.

Bezoek website

Fiton software

Logistieke software

De implementatie van een nieuw "core business" systeem heeft een goede voorbereiding in uw organisatie nodig. Fiton richt zich niet hoofdzakelijk op de implementatie van de software, maar verzorgt het gehele project. Door eindgebruikers en het management te betrekken gedurende alle fases, wordt een project een ‘Fit on the wish‘ operationeel systeem.

Met succesvolle projecten bij zeer diverse en vooraanstaande bedrijven, heeft Fiton zich bewezen als betrouwbare en flexibele partner voor al uw logistieke software. Zo blijkt uit een selectie van de bedrijven dat tevreden en moeiteloos gebruik maakt van de verschillende producten uit de Fiton suite:

 • Dekker tankopslag B.V. (Fit on Customs)
  Opslag en verwerking van o.a. hoogwaardige foodproducten.
 • Van den Berg B.V. (Fit on Warehousing & Wholesale)
  Import van mediterrane levensmiddelen en foodspecialiteiten.
 • Top Logistics B.V. (Fit on Suite)
  Specialist in logistieke diensten voor accijnsgoederen.
 • Fresh Connection B.V. (Fit on Customs)
  Logistieke partner voor bederfelijke goederen.
 • Neele Logistics (Fit on Suite)
  Één van de grotere logistieke dienstverleners van Nederland; Europees wegtransport, fysieke distributie, opslag/overslag, douaneformaliteiten, expeditie, expresszendingen en zeevracht.

Fit on suite, gebruiksvriendelijk, efficiënt en flexibel..

De innovativiteit van Fiton ligt besloten in onze volledig integreerbare productsuite, welke bestaat uit Fit on Customs, Fit on Warehousing, Fit on Wholesale en Fit on Forwarding. Fiton gaat bij de ontwikkeling van zijn producten uit van een aantal basisprincipes:

 • Gebruikersgemak; gebruikers moeten snel, overzichtelijk en efficiënt met de software kunnen werken
 • No-nonsense informatie; snelle toegang tot de noodzakelijke gegevens, waarbij de gebruikers geen overbodige informatie of schermen voorgeschoteld krijgen
 • Fit on the wish software solutions; ter bevordering van de informatievoorziening en de efficiënte afhandeling van processen, wordt de software aangepast aan de wensen van de klant. Het motto van Fiton is dan ook: ‘alles kan, met een goed idee.. ‘.

Fit on Suite onder de loep..

Onze volgende oplossingen zijn beschikbaar in de vorm van een in-house applicatie (intranet) en via de portal (internet):

Fit on Customs

Het Douane Management Systeem voor o.a. AGS, Sagitta, Client PD, Client VWA, GPA, DGVS, NCTS, ECS, ICS en EMCS. Met alle Nederlandse douaneprocedures in één applicatie kiest u voor een toekomstgericht, kostenbesparend en gebruikersvriendelijk douane management systeem.

Fit on Warehousing

Het Warehouse Management Systeem (WMS) van Fiton biedt ondersteuning voor o.a.: Multi-client / Multi-site / Multi-warehouse , Diverse inslag- en uitslagstrategieën, Stelling-, legbord-, grond- en bin locaties Barcode scanning en RFID. Daarnaast kunt u kiezen voor Fit on Wholesale, het in- en verkoop- systeem dat volledig geïntegreerd is met ons wms en dat o.a. zeer geschikt is voor de foodsector.

Fit on Forwarding

Het Forwarding Management Systeem van Fiton omvat de totale functionaliteit benodigd voor de gehele logistieke afhandeling van goederen, voortvloeiend uit import of export en resulterend in een forwarding- (expeditie) en desgewenst een transportorder. Het systeem omvat functionaliteiten voor zowel multi- (Road, Sea’nAir, Rail, Barging) als intermodaal transport.

Over Fiton

Fiton is een zeer dynamisch bedrijf dat zijn oorsprong kent als leverancier voor elektronische douaneaangifte software. Vandaag de dag is onze productsuite uitgegroeid tot een volwassen en compleet logistiek software pakket, dat is opgebouwd door onze specialistische functionele en technische kennis en jarenlange ervaring in de logistieke sector. Met onze specialistische kennis en ervaring zet Fiton zich in om uw specifieke wensen in een betaalbaar en betrouwbaar Fit on the Wish softwaresysteem te implementeren.

Fiton software, uw voordeel..

 • Software op maat/ Fit on the Wish software
 • Een volwassen en volledig geïntegreerde product suite
 • Krachtige rapportage mogelijkheden
 • Statistieken (omzet e.d.) in één oogopslag
 • In-house of via de Portal
 • Optimale data-integratie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het onderstaande contactformulier invullen.

Adres Rozenhof 33
Postcode 3311 JT
Plaats Dordrecht
Telefoon +31 (0)78 - 6141461
E-mail info@fiton.nl