Stel uw vraag  

Exportverpakkingen

Fladderak Industriële Verpakkingen B.V.

Bezoek website

Industriële Verpakkingen | Fladderak

Exportverpakkingen

Verpakken is maatwerk

De productsoort en omvang van de verpakking zijn afhankelijk van elkaar. Ook factoren van vervoer, plaats van bestemming en speciale wensen als vochtbeschermend, vacuüm of schokdempend, zijn van groot belang. Hoe klein of groot, hoe kwetsbaar of kostbaar uw zending ook is; Fladderak zorgt voor de optimale verpakking. Uw product komt veilig en ongeschonden op plaats van bestemming aan.

Exportverpakkingen “elke centimeter telt”

Meer volume betekent hogere kosten. Iedere centimeter die we winnen in ruimte betekent immers financieel voordeel voor u. Daarbij verliezen we geen moment de kwaliteit uit het oog. Want zeker aan exportverpakkingen worden specifieke eisen gesteld. Wij garanderen een verpakking die bestand is tegen de meest extreme omstandigheden en die tegelijkertijd niet meer ruimte inneemt dan nodig is.

Verpakken op locatie

Om goederen op locatie te kunnen verpakken beschikt Fladderak over een mobiele verpakkingsunit. Deze wordt bemand door ervaren vakmensen en kan, voor grotere projecten, worden aangevuld met een 20’ container, ingericht als compleet magazijn. Deze service wordt onder andere besteld door nationale en internationale fabrikanten van machines, die producten graag deskundig verpakt opslaan in hun eigen bedrijf.

Alles perfect op maat

We beschikken over een eigen timmerfabriek, waar alle benodigde materialen voorhanden zijn. Zo kunnen we kisten, kratten of skids - zelfs van extreme afmetingen - razendsnel naar uw wens en specificaties vervaardigen, voor elk type transport. Voor de levering van verpakkingen volgens ISPM no.15 zijn wij geregistreerd bij de Stichting Markering Houten Verpakkingen. Tevens zijn wij PEFC-gecertificeerd.

Uw transport in goede handen

Uw goederen zijn bij ons in goede handen; in het kader van ketenveiligheid zijn wij geregistreerd als ELA - Erkend Luchtvracht Agent -. We zorgen er persoonlijk voor dat ze veilig naar de door u gekozen, zee- of luchthaven worden gebracht. Voor het vervolg hiervan voor nationaal en internationaal wegtransport, zeevracht of luchtvracht kunt u ook een beroep op ons doen. Flexibiliteit die hard nodig is. Want een Wedgwood servies verpak je nu eenmaal anders dan een turbomotor!

Douane en administratie

Voor ons is de administratieve afhandeling van uw zendingen een routineklus. Maar wel eentje die met de grootste aandacht wordt uitgevoerd. Fladderak is AEO-gecertificeerd, is aangesloten bij het elektronische aangiftesysteem - Sagitta, Transito - en beschikt tevens over een eigen douane-entrepot. Daarom behandelen we net zo makkelijk uw goederen in transito als uw vrije goederen. Inclusief de daarbij horende ‘papierwinkel’.

Daarom Fladderak

Ruim 65 jaar geleden zijn we begonnen met het verpakken van de meest uiteenlopende artikelen, onder andere elektronische apparaten en componenten, zware machines en high tech apparatuur en –systemen. Met veertig jaar ervaring in logistiek verzorgen wij ook zee- en luchtvracht. Fladderak beschikt over een mobiele verpakkingsbrigade die 24/7 voor u klaarstaat. Besteld vóór 12.00 uur betekent de volgende dag verpakt!

Fladderak in het kort

  • Exportverpakkingen
  • Marshalling
  • Stuwen
  • Verpakken
  • Transport
  • Zee- en luchtvracht
  • Douane-entrepot
  • Kisten, kratten en skids
  • Kraanhandling warehouse tot 80 ton

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 010 - 313 33 00!

Adres Eemhavenweg 74
Postcode 3089 KH
Plaats Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 - 313 33 00
E-mail info@fladderak.nl