Stel uw vraag  

Transport op Frankrijk

HaCas Transport

Bezoek website

Wegtransport van en naar Frankrijk

Transport op Frankrijk

De beste zorg voor uw Frankrijk transport

HaCas, gevestigd in Gilze-Rijen, is een wegtransportbedrijf dat uitsluitend transport van Nederland naar Frankrijk en vice versa verzorgt. Om onze dienstverlening compleet te maken, bieden wij ook aanvullende logistieke diensten zoals op- en overslag. Door onze jarenlange ervaring met allerlei soorten zendingen, ons landenspecialisme en onze neutrale en directe werkwijze zijn wij in staat om altijd efficiënt en snel te werk te gaan.

Landenspecialisme: Frankrijk

Wij kennen de weg in Frankrijk op ons duimpje, spreken de taal en zijn bekend met de cultuur. Hierdoor zijn we altijd snel op de plaats van bestemming en kunnen we goed inspelen op onverwachte gebeurtenissen.

Ook voor kleine zendingen!

Doordat wij beschikken over zo’n 30 vrachtwagens die alleen tussen Nederland en Frankrijk rijden, is onze transportfrequentie hoog. Hierdoor kunnen wij bijzonder flexibel te werk gaan. Voor het transport van kleine zendingen vanaf 1 pallet tot complete wagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Direct transport

In ons streven naar optimale betrouwbaarheid, hebben wij ervoor gekozen om overbodige tussenschakels over te slaan. Wij houden alles in eigen hand en maken geen gebruik van depots of agenten.Hierdoor wordt de kans op vertraging en beschadiging beperkt.

Direct contact

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie met onze klanten. Onze planners onderhouden intensief contact met de klant en de chauffeurs, het laadadres en de ontvanger. Ze weten altijd waar uw zending is en kunnen zo alle zendingen telefonisch aankondigen.

Aanvullende logistieke dienstverlening

Om onze dienstverlening compleet te maken, bieden wij ook aanvullende logistieke diensten zoals op- en overslag. Laat u uw transport door ons verzorgen, dan kunt u gebruikmaken van onze op- en overslagcapaciteit met een oppervlakte van maar liefst 8500 m2. Deze is uiteraard voorzien van brand- en inbraakalarm. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om containers te lossen, goederen te pallettiseren en deze op voorraad te houden. Indien gewenst, kunnen wij ook activiteiten verrichten als verpakken, ompakken, labelen en stickeren.

Uw transport van en naar Frankrijk?

Met HaCas bent u verzekerd van de beste zorg voor uw transport! Wilt u het gemak van onze dienstverlening ervaren? Neem dan direct contact met ons op via 0161-45 00 30.

HaCas Transport bv in het kort

  • Dagelijks (groupage)vervoer van en naar Frankrijk
  • Zendingen mogelijk vanaf 1 pallet
  • Directe levering in geheel Frankrijk
  • De HaCas planners onderhouden direct contact met u
  • HaCas kent u, uw klant, uw product en de Franse wegen
  • Logistieke dienstverlening op maat

Het gemak van transport naar Frankrijk zelf ervaren?
Neem direct contact met ons op via 0161 - 45 00 30.

Adres Vloeiveld 11 (Industrieterrein 'Broekakkers')
Postcode 5126 RE
Plaats Gilze
Telefoon 0161 - 45 00 30
E-mail info@hacas-transport.nl