Stel uw vraag  

Logistieke software

Gateway Software Services B.V.

Bezoek website

Douane software Gateway V2

All you need for a perfect flow

Sinds 1980 worden de experts bij Gateway iedere dag uitgedaagd hun creativiteit en innovatieve potentieel te blijven ontwikkelen. Hierbij is flexibiliteit van de software enorm belangrijk. Wij zijn trots op de stabiliteit van ons standaard pakket dat tegelijk zeer flexibel is, waardoor Gateway V2 gebruikers kunnen inspelen op uiteenlopende vragen van hun klanten.

Bent u opzoek naar Douane software waar u op kunt vertrouwen?

  • In de Customs & Documents module van Gateway V2 houdt u overzicht en door ingebouwde waarschuwingen kunt u makkelijk zien of uw aangifte correct is, zodat uw aangifte probleemloos wordt verwerkt.
  • De Warehouse & Distribution module van Gateway is uitermate geschikt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan flexibiliteit, functionaliteit en schaalbaarheid. Of u nu een administratie houdt van een Entrepot, klanten heeft in levensmiddelen of gevaarlijke goederen: u heeft een systeem nodig dat in iedere situatie flexibel is en de controle behoudt over de opgeslagen goederen.

Wilt u ook een voorsprong op de rest?

De alles-in-één software van Gateway V2 tilt uw logistieke proces naar een hoger niveau. Wij bieden de meest complete oplossing voor Douane software, van AGS naar een regeling voor de VENUE tot directe verbindingen met o.a. het Single Window voor Maritiem en Lucht. Ons uitgebreide Warehouse Management Systeem (WMS) heeft alle voordelen van een standaard pakket, maar is volledig aan te passen aan úw wensen en de wensen van uw klanten.

Onze ruim 35 jaar ervaring komt samen in ons vlaggenschip Gateway V2. Of u nu als Douane-expediteur dagelijks honderden aangiftes verwerkt of als Logistiek Dienstverlener een groot Warehouse & Distributie Center houdt met een bijzonder Entrepot, onze software ontzorgt u in uw dagelijkse werkzaamheden. U kunt u volledig op uw core business richten, door diverse handigheden in onze software zoals volledig geautomatiseerde processen en ingestelde alerts.

Geef uw flow een boost met Gateway V2

De logistieke sector staat nooit stil en wij ook niet! Elke dag verkennen we de mogelijkheden om u nóg beter van dienst te zijn. Met onze persoonlijke aanpak, unieke service én innovatieve oplossingen bent u verzekerd van de meest optimale logistieke doorstroming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 010 - 820 81 99!

Adres Rivium 1e straat 83
Postcode 2909 LE
Plaats Capelle aan den IJssel
Telefoon 010 - 820 81 99
E-mail info@gateway.nl