Stel uw vraag  

Groothandel accessoires

Global Communications Components

Bezoek website

Global Communications Components

Groothandel accessoires

“Sinds 1991 dé groothandel in accessoires op het gebied van mobiele apparatuur”.

GCC levert in de hele BeNeLux. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inbouwen van apparatuur in voertuigen. Dat klinkt eenvoudig, maar een ‘standaard’ voertuig bestaat niet. Er zijn tientallen automerken met daaronder weer allerlei types en bouwjaren. Voor elke combinatie levert GCC een oplossing, vaak direct uit voorraad. Samenwerken met ons betekent dat de klant snel geholpen wordt. Wij bouwen niet zelf in maar weten precies wat er bij komt kijken. U kunt altijd terugvallen op de expertise van onze eigen technische dienst. Daarnaast kiest GCC voor hoge kwaliteit. Mindere kwaliteit wordt niet in het assortiment opgenomen, gewoonweg omdat dit de klant op den duur altijd meer kost dan het waard is. Wij zullen u niet vermoeien met een opsomming van onze productmerken. Veel makkelijker is het om doelgericht naar het gewenste product te zoeken op onze totaal vernieuwde website: www.global.nl. Ondanks ons brede assortiment kan het zijn dat een bepaald product niet te vinden is, omdat deze gewoonweg niet bestaat. Zodra het om projecten gaat waar grote aantallen mee gemoeid gaan, kunnen wij u wellicht toch helpen. Wij zullen dan in samenwerking met Brodit en u een oplossing ontwikkelen naar uw wensen.

 

“Ons jongste kindje”

GCC heeft nu ook de Brodit ‘Pedestal mounts’ op voorraad. Deze steunen zijn speciaal ontworpen voor zwaardere installatie doeleinden. Denk hierbij aan vrachtwagens, bussen, ambulances, boten enz. Dit alles zorgt dan voor stabiele en sterke montage. Er zijn 2 types Pedestal mounts. Vast en verstelbaar . Vaste montage is perfect te gebruiken op winkelbalies, display staanders of op boten. De verstelbare steunen zorgen voor meer flexibiliteit. Men kan zelf een steun samenstellen. Dit komt omdat elk onderdeel met schroeven aan elkaar te bevestigen is. Ook de stand van de hoek kan nu zelf bepaald worden. Ideaal voor bijvoorbeeld heftrucks, tractoren of vergelijkbare voertuigen. Ervaring leert dat de doelgroep voor het gebruik van de ‘Pedestal mounts’ veel breder is. Denk aan vervoersmaatschappijen, trein of zelfs in het vliegtuig.

Voor zowel de variabele alsmede de vaste steunen kan gekozen worden voor sets die Brodit zelf al samengesteld heeft. Uiteraard is elk onderdeel ook los te verkrijgen. De steunen zijn gemaakt van aluminium. Een product dat licht, sterk en duurzaam is. Brodit kan op aanvraag, buiten hun vaste productie, ook nieuwe delen ontwikkelen. Uiteraard is hier wel een aantal aan gekoppeld.

  • Sterke constructie
  • Voor zware apparaten
  • Maak je eigen steun
  • Aluminium
  • Zweeds, dus degelijk
  • Kleuren : Wit en zwart

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Televisieweg 26
Postcode 1322 AL
Plaats Almere
Telefoon +31 (0)36 - 538 70 70
E-mail gcc@global.nl