Stel uw vraag  

Koeriersdienst

Gehlen Sneltransport

Bezoek website

Koeriersdienst Roermond

Koeriersdienst

Gehlen Sneltransport

Gehlen Sneltransport is een koeriersdienst die met hart en ziel uw goederen vervoert. Specialist in spoedvracht en tijdgebonden zendingen. Of de zending nu 1 ons weegt of 25 ton, voor Gehlen transport blijft de uitdaging gelijk om de zending met de grootst mogelijke zorg van verzender naar de ontvanger te vervoeren.

Centrale ligging

Centraal gelegen in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied kunnen wij vanuit onze standplaats Roermond, snel bij uw leverancier zijn om uw zending op te halen en deze direct of eventueel de volgende ochtend bij aanvang van het werk op de door u gewenste locatie te lossen.

De wettelijke regels in acht houdend proberen wij uw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Of deze nu in Roermond, Amsterdam, Brussel, Berlijn, Parijs of elders in West-Europa ligt.

24/7 per dag bereikbaar

Wij zien expressvervoer of spoedvracht nog altijd zo als het woord express bedoeld is. Daarom zijn wij ook 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u in de weer en bereikbaar. Geen callcenter of receptie, maar direct met de planning communiceren.

Uitgebreid wagenpark

Om zendingen van 1 ons tot 25 ton te kunnen vervoeren hebben wij een zeer uitgebreid wagenpark voor u ter beschikking. Om maar enkele te noemen:

 • Koeriersauto
 • Gesloten bus
 • Open vrachtwagentje, gesloten vrachtwagentje, Kiepwagentje ( 2m3 / 2 ton)
 • Lange aanhangwagen (5mtr) achter openvrachtwagentje (9 meter laadvloer in totaal)
 • Vrachtwagen met laadklep, Vrachtwagen met schuifzeil/-dak
 • Trekker met oplegger (Kastentrailer, koeltrailer, tautliner, lowbed trailer, containerchassis.)

Ruime ervaring

Ook aan ervaring heeft Gehlen Sneltransport geen gebrek. In de jaren 80 begonnen als huisvervoerder voor een sanitairgroothandel en vervoerder van geluidsapparatuur, weten wij hoe met gepaste voorzichtigheid kwetsbare goederen te vervoeren. Begin jaren 90 uitgebreid met het vervoer van dagbladen en huis- aan huisbladen. Momenteel bedienen wij al meer dan 100 klanten van allerlei pluimage, van handelsfirma’s, kunst- en antiekhande-laren tot produktie- constructie- en bouwbedrijven, onze diensten aan.

Partner bij plotseling capaciteitstekort

Bij eigen vervoerders zijn wij ook een zeer gewilde partner als het gaat om plotseling capaciteitstekort. In samenspraak of samenwerking met hun eigen chauffeurs worden hun klanten bediend zoals zij dat altijd van hun gewend zijn. Dus niet de gekende problemen bij het gebruik van een extern vervoersbedrijf. U bepaald of iets mee terug kan of niet en niet de vervoerder.

Vervoer van uw leverancier naar uw klant

Vervoer van uw leverancier naar uw klant is ook een van onze speerpunten. Wij zorgen ervoor dat de goederen met uw leverbonnen en zonder kenmerken van uw leverancier worden afgeleverd.

Gehlen Sneltransport in het kort

 • Koeriersdienst
 • Dag en nacht, elke vracht
 • Referenties op aanvraag
 • Niwo vergunningen
 • ADR vervoer
 • VCA certificaat

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden:

Adres Waarderweg 59a
Postcode 6065 EW
Plaats Montfort
Telefoon 0475 - 54 34 44
E-mail info@gehlen-transport.nl