Stel uw vraag  

Distributie & Bulktransport

H.M. Gerrits Transportbedrijf

Bezoek website

Distributie van stukgoederen, dakmaterialen en bulktransport in Benelux en Duitsland

H.M. Gerrits Transportbedrijf

23 vrachtwagens, 35 opleggers

Gerrits transport vindt zijn oorsprong voor de oorlog, toen er met kar en paard veevoer en kunstmest rond werd gebracht. Eind jaren zestig werd de eerste bulkauto aangeschaft en werden naast eigen klanten, ook klanten van de veevoederfabriek beleverd. Inmiddels is het bedrijf dat gevestigd is in Winssen, uitgegroeid naar een wagenpark van 23 trekkende eenheden en 35 opleggers. Als internationaal transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in drie takken van transport:

Distributie binnen de Benelux en Duitsland

Voor de distributie binnen de Benelux en Duitsland worden 3-assige tautliners met bestuurbare achteras gebruikt, waarvan een deel is voorzien van een laadklep. Tevens beschikt Gerrits Transport over een zestal kastentrailers voor diefstal gevoelige lading. Voor eventuele kleine spoedzendingen wordt gebruik gemaakt van een Caddy.

Bulktransport

Voor het bulktransport wordt gebruik gemaakt van bulkwagens met een laadvermogen van 32 ton, verdeeld over elf compartimenten.

Distributie van dakmaterialen

Voor de distributie van dakbedekking materialen wordt gebruik gemaakt van city-opleggers met laadklep en elektrische pompwagen.

Flexibel en betrouwbaar

Het uitvoeren van transporten volgens afspraak als stabiele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers staat bij Gerrits Transport voorop. Dit wordt onder andere gewaarborgd door ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel. Ons diverse wagenpark maakt het mogelijk om in te spelen op de verschillende wensen van onze klanten. Door de bouw van een nieuwe opslag- en cross-dock faciliteit in Winssen, willen wij onze flexibiliteit en efficiëntie richting de klant naar een hoger niveau tillen. Onze visie is om onze activiteiten uit te voeren tegen een continue servicegraad en het voortdurend waarborgen en verbeteren van onze plaats in de supply chain van onze klanten.

Bezoek onze website

Gerrits Transport in het kort

  • Distributie Benelux en Duitsland, bulktransport en distributie dakmaterialen
  • Divers wagenpark om aan elke wens te voldoen
  • Goed opgeleid en gemotiveerd personeel
  • Flexibele en betrouwbare partner

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct 0487 - 52 30 35!

Adres Van Heemstraweg 75
Postcode 6645 KG
Plaats Winssen
Telefoon 0487 - 52 30 35
E-mail info@gerritstransport.nl