Stel uw vraag  

Int. sneltransport

Greyhound Sneltransport

Bezoek website

Internationaal Sneltransport

Int. sneltransport

Sneltransport binnnen en buiten Europa

Greyhound  Sneltransport is een familiebedrijf, dat zich inzet voor verantwoord nationaal en internationaal goederenvervoer, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service standaard in het dienstverleningspakket zitten. Greyhound staat 24 uur per dag voor u klaar, is gespecialiseerd in bijzondere opdrachten, of het nu gaat om een enkel document, of omvangrijker ladingen.

Nationaal en internationaal goederenvervoer

Greyhound zorgt dat binnen en buiten Europa spoedeisende goederen en documenten zonder overladen of wisselen van een chauffeur, snel en veilig op de afgesproken tijd op de juiste plaats van bestemming worden afgeleverd.

Greyhound staat bekend om zijn flexibele bedrijfsvoering, getuige de prettige en langdurige samenwerking met vele cliënten en collega’s. Steeds weer trachten wij aan de wensen van iedereen tegemoet te komen.

Sinds 1979 actief in sneltransport

Greyhound is sinds 1979 onafgebroken actief op de sneltransportmarkt, biedt U een efficiënt en representatief product en voldoet ruimschoots aan de normen welke gesteld zijn binnen de sector beroepsgoederenvervoer. De in de afgelopen jaren opgedane kennis en ervaring, staan garant voor een optimale dienstverlening. Greyhound is NIWO vergunninghouder en aangesloten bij de EVO.

Extra logistieke diensten van Greyhound

 • ADR vervoer
  Op al onze voertuigen is een gevarenuitrusting aanwezig. De chauffeurs zijn ook in het bezit van het ADR diploma stukgoed.
 • Ambassade diensten
  Wij zijn kind aan huis bij de ambassades, zodat na aflevering van documenten c.q. visumaanvragen, wij voor U op de afgesproken dag deze weer ophalen en bij U retour afleveren.
 • Fly Service
  Hierbij worden er onder persoonlijke begeleiding documenten of kleine pakketjes als handbagage werelwijd afgeleverd.
 • Standbouw
  U wilt geen extra kosten uitgeven aan standbouwers, dan bestaat de mogelijkheid dit door ons te laten verzorgen. Hierbij moet U denken aan de aankleding van een stand, waarbij de door U aangeleverde bouwpakketten, met een volume van ca.8m³ voor een stand van ca.50m², door 1 of max. 2 man opgezet kunnen worden. Dit is uitermate geschikt voor kleine beurzen, waarbij men zonodig overnacht om daarna de materialen weer mee retour te nemen. Dus vervoer en op.- afbouw in één hand.

Meer informatie over sneltransport?

Greyhound’s hoofdkantoor is gevestigd in Bergen op Zoom, bereikbaarheid 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor centrale informatie, planning en administratie belt u ons nummer 0164 - 26 00 11 en Catrien of Monique informeren u direct hoe snel wij, waar dan ook, ter plaatse kunnen zijn.

Greyhound Sneltransport in het kort

 • Sneltransport binnnen en buiten Europa
 • Nationaal en internationaal goederenvervoer
 • Zwaarder vervoer mogelijk op aanvraag
 • ADR vervoer
 • Ambassade diensten
 • Fly Service
 • Standbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op via 0164 - 26 00 11

Postadres Postbus 148
Postcode 4600 AC
Plaats Bergen op Zoom
Telefoon 0164 - 26 00 11
E-mail info@greyhoundsneltransport.nl